2777
2789
عنوان

شغل خانگی

156 بازدید | 14 پست

دوستان چطور میتونم تو خونه پول در بیارم خودم لیسانس آی تی دارم ولی هیچ کاری ازش بلد نیستم فقط در حد کار با کامپیوتر به هنر و آشپزی هم علاقه دارم دلم می‌خواد دستم تو جیب خودم باشه لطفا کمک کنید از تجربه هاتون بگید ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو یه سایت دور کاری ثبت نام کردم برای پروژه و اینا. اتفاقا اکثر پروژه هایی که میدن مربوط به کامپیوتر هست که من بلد نیستم احتمالا شما بلد باشی اونجا ثبت نام کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

سرچ کن سایت کارلنسر

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شنیده بودیم آی تی خیلی درآمد زدست و بازار خوبی داره . همه ش دروغ بود ؟

نه دروغ نیست باید بری آموزش ببینی و هزینه هاش بالاست وگرنه شاخه های زیادی داره 

[QUOTE=357875094]برو آرایشگری یا خیاطی یاد بگیر اگه علاقه داری الان دیگه پول تو این چیزاست  میتونی یا مغازه بزنی ...[/QUOTEبله خیلیم خوبه مخصوصا آرایشگری به خیاطی خیلی علاقه ندارم