2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست
😍😍💪🏻خداروشکر که آدمایی مثل‌شماذهشتن‌که به ادمی‌مثل‌من انگیزه بدن😍امروز‌میرم‌دانشکاه‌پیام‌نور‌شر ...

ان شاءالله بدرخشی همیشه. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایول عالیه😍❤️ان شالله به تمام‌اهدافت برسی عزیزم❤️

ممنونم دوست خوبم انشالله شما هم اهدافتون رو دونه دونه قدم به قدم این بزنید خدا یار و یاورتون باشه گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
😍😍💪🏻خداروشکر که آدمایی مثل‌شماذهشتن‌که به ادمی‌مثل‌من انگیزه بدن😍امروز‌میرم‌دانشکاه‌پیام‌نور‌شر ...

عزیزمی 

بله اقدام کنید و روی همه کسایی که بیخود انرژی منفی میدن رو کم کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
قصد مهاجرت داری بیخود خودت درگیر آزمون نکن پسچی خوندی ارشد؟

عرض کردم که ارشد حقوق بین الملل خوندم ولی میخوام برای آزمون وکالت اقدام کنم اگه شانس بیارم قبول بشم یه مقدار پول بیشتری پس انداز کنم یه سه چهار سال دیگه اگر خدا یاری کنه برای دکتری مهاجرت کنم ترجیحاً فرانسه یا انگلیس اگر خدا یاری کنه البته

ان شاءالله بدرخشی همیشه.

عریزم‌من الان به دانشگاه محل زندگیمون‌زنگ‌زدم‌

اصلا خوب‌ راهنمایی نکردن

گفتن فعلا سازمان‌سنجق‌اعلام‌نکرده زمان‌ثبت نانو

الان‌من باید چیکار کنم؟

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

دیر نیست منم ۲۵سالمه تازه ثبت نام کردم لیسانس روانشناسی بگیرم بعدم ارشد فکر کن بعد ی لیسانس و ی ارشد ...

موفق‌باشی😍😍❤️💪🏻

عزیزم‌من الان زنگ‌زدم‌گفتن‌هنوز‌سازمان‌سنجق‌اعلام‌نکرده

گفتم‌حضثری بیام؟

گفتن نه

الان من‌واسه ثبت نامم‌باید چیکار کنم؟

ممنونم دوست خوبم انشالله شما هم اهدافتون رو دونه دونه قدم به قدم این بزنید خدا یار و یاورتون باشه گل ...

مرسی عزیزم

ولی فکر کنم همین قدم‌اول برام‌ پیچیده شد

مرسی عزیزمولی فکر کنم همین قدم‌اول برام‌ پیچیده شد

از سختی ها نترسید گلم دل به دل خدا بدید و با تکیه بر توانایی هاتون برید جلو...مهم قدم اوله که سخته بقیه اش آسون میشه

یادتون باشه مردی که کوه رو جابه جا کرد همون کسی بود که اولین سنگریزه رو برداشت 

از سختی ها نترسید گلم دل به دل خدا بدید و با تکیه بر توانایی هاتون برید جلو...مهم قدم اوله که سخته ب ...

الان‌ نمیدونم‌برای ثبت نام‌ باید چیکار کنم؟زنگم‌زدم‌درست راهنمایی نکردن

عرض کردم که ارشد حقوق بین الملل خوندم ولی میخوام برای آزمون وکالت اقدام کنم اگه شانس بیارم قبول بشم ...

به سلامتی من ادامه پیام های شما رو نگاه نکردم تو تاپیک

گرایش شما خیلی از حقوق ایران فاصله داره چون دو ساله درگیر مطالعات تطبیقی هستید اکثرا

دکترا خیلی کشورها نیاز به تمکن مالی نداره میتونید راحت اقدام کنید 

وکالتم الان باید پول کلاساشم از جیب بدید 

اون هزینه رو برای آیلتس صرف کنید منطقی تره

موفق‌باشی😍😍❤️💪🏻عزیزم‌من الان زنگ‌زدم‌گفتن‌هنوز‌سازمان‌سنجق‌اعلام‌نکردهگفتم‌حضثری بیام؟گفتن نهالا ...

الان نمیشه ثبت نام کرد باید برای بهمن منتظر بمونی اعلام کنن ثبت نام با سوابق تحصیلی رو

چی میخوای بخونی حالا ؟رشته های مد نظرت منظورمه

عرض کردم که ارشد حقوق بین الملل خوندم ولی میخوام برای آزمون وکالت اقدام کنم اگه شانس بیارم قبول بشم ...

خود منم بین الملل خوندم البته من تموم کردم کلا

ولی خب علاقم سمت روانشناسیه 

میتونید تو دفاتر حمل و نقل بین المللی هم کار کنید(شرکت صادرات و واردات هم معروف هستن)بخش عملیات اسناد اگه قصد مهاجرت دارید رزومه خوبی هم میشه براتون آپریشن هم بهش میگن 

سمت قرارداد نویسی تجاری و...هم میتونید برید با دوره های مربوطه چون یه جورایی تجارتی هستن و بین المللی 

میتونید از طریق اقدامات داوطلبانه سازمان ملل هم رزومه خوبی جمع کنید داخل خود ایران 

مقالات حقوقی هم بدید که چ بهتر