2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 51 پست

ن بابا چ دیری

من24شروع کردم ب ادامه تحصیل امسال سال اخرمه میخوام آزمون وکالت بدم 

منم با این ذهنیت رفتم دانشگاه ک سنم گذشته میخام چیکار درس بخونم ولی رفتم دیدم از من بزرگتراش اومدن برا ادامه تحصیل

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
نه عزیزم دیر نیست با قدرت و انگیزه استارت بزنیدبرای ادامه تحصیل هیچ وقت دیر نیستیکی از دوستای خانواد ...

چه عالی

پس توکل‌به خدا برم‌دانشکاه پیام‌نور

پرسو‌جو‌کنم‌للینم

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که پیام نور بودم لیسانس رو رشته حقوق، فکرشو بکن با مرد و زن های ۴٠/۵٠ساله همکلاس بودیم تزم اول. 

بعد با خودمون میگفتیم ما سن اینا برسیم دنبال قبر میگردیم. 

خیلی هاشون حتی نمیتونستن وکیل شن بخاطر محدودیت سنی اما با علاقه تو کلاس ها حضور داشتن. 

هیچوقت برای هیچی دیر نیست. 

پیام نور ی خوبی داره اونم اینکه کنار درس خوندن میتونی شاغلم باشی. 

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

ن بابا چ دیریمن24شروع کردم ب ادامه تحصیل امسال سال اخرمه میخوام آزمون وکالت بدم منم با این ذهنیت رفت ...

چ عااالی

موفق باشی عزیزم

من که پیام نور بودم لیسانس رو رشته حقوق، فکرشو بکن با مرد و زن های ۴٠/۵٠ساله همکلاس بودیم تزم اول. ب ...

ایول چه خوب❤️😍💪🏻

اطلاعی از شهریه هاش نداری؟

ورودی بهمن باشم 

کی باید برم‌مارای ثبت ناممو‌انجام‌بدم؟

واقعاااا؟

خواهر من ۳۵ سالشه سه سال پیش مثل شما تصمیم گرفت لیسانس بگیره ،با سرعت درسشو خوند سه ساله لیسانس روانشناسی گرفت و اولین آزمون استخدامی قبول شد الان شده مشاور مدرسه راهنمایی و تازه دو هفته است داره میره سر کار ،البته چون نتایجو دیر اعلام کردن وگرنه اول مهر می رفت

چه عالیپس توکل‌به خدا برم‌دانشکاه پیام‌نورپرسو‌جو‌کنم‌للینم

بله عزیزم انشالله تاپیک دانشجو شدنتون رو بزنید

وقتی تاپیک زدید منم تگ کنید خوشحال بشم

قوی باشید دنیا به زنان قوی و پر از امید و انگیزه نیاز مبرم داره 

تا نفس آخر وقت داریم برای رسیدن به آرزوهامون شما که تازه اول راهید گلم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ایول چه خوب❤️😍💪🏻اطلاعی از شهریه هاش نداری؟ورودی بهمن باشم کی باید برم‌مارای ثبت ناممو‌انجام‌بدم؟

واقعیت نه، چون ۳/۴سال میگذره از اونموقع ها. 

ولی فکر نکنم بیشتر ۵ تومن بشه. 

مثلا پسرخاله ام چند روز پیش ثبت نام کرد مدیریت بازرگانی ۲٠ واحدش با شهریه ثابت شد ۴میلیون. 

منم اخرین ترمم رو ۲۴ واحد با ۳/۵٠٠تموم کردم

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

خواهر من ۳۵ سالشه سه سال پیش مثل شما تصمیم گرفت لیسانس بگیره ،با سرعت درسشو خوند سه ساله لیسانس روان ...

وای چه عالی😍💪🏻

موفق‌باشن😍

چه‌نورامیدی‌تو‌دلم‌تابید❤️😍😍😍😍

ایشونم‌پیام‌نور‌هستن؟

منم ۳۱ سالمه و همین فصل باید برم دفاع کنم (ارشد حقوق) و میخوام امسال آزمون کانون وکلا بدم 

بابام میگه دیگه دیره ولی من حرفای منفی دیگران روم اثر نداره امیدوارم و برای رسیدن به اهدافم کفش آهنی پام کردم البته قصد مهاجرت هم دارما

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بله عزیزم انشالله تاپیک دانشجو شدنتون رو بزنیدوقتی تاپیک زدید منم تگ کنید خوشحال بشمقوی باشید دنیا ب ...

😍😍💪🏻

خداروشکر که آدمایی مثل‌شماذهشتن‌که به ادمی‌مثل‌من انگیزه بدن😍

امروز‌میرم‌دانشکاه‌پیام‌نور‌شرایطشو‌میپرسم

توکل‌بهدخدا😍💪🏻

واقعیت نه، چون ۳/۴سال میگذره از اونموقع ها. ولی فکر نکنم بیشتر ۵ تومن بشه. مثلا پسرخاله ام چند روز پ ...

خ بدی زیاد بالا نیست

مرسی از راهنمایی تون❤️😍

موفق‌ترین‌باشید❤️😍

منم ۳۱ سالمه و همین فصل باید برم دفاع کنم (ارشد حقوق) و میخوام امسال آزمون کانون وکلا بدم بابام میگه ...

ایول عالیه😍❤️ان شالله به تمام‌اهدافت برسی عزیزم❤️