2821
2789
عنوان

تکرار خاب

36 بازدید | 6 پست

بچه ها من چنسال خاب میبینم پسر عموم همش میخاد باهام حرف بزنه در واقعیت من اصلا حسی به اون ندارم سالی یبارم همو نمیبینیم هیچ حسیم بهش ندارم اونا خیلی پولدارن پسر عمومم خیلی خوشگل کلی دختر دورش نمیدونم چرا همش تو خواب من من اصلا بهش فکر نمیکنم تجربه مشابه داشتین؟

.

تو نا خدآگاهت بهش فکر میکنی دلیلش از خواب اولیت میاد هی خواب و دوباره این چرخه تکرار میشهیعنی خودت ن ...

بابا میگم هیچییییییییی این ادمو من اصلا نمیبینم من مثل حبیب عاشق همه میشم تنها کسی ک عاشقش نشدم همین بود   

.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابا میگم هیچییییییییی این ادمو من اصلا نمیبینم من مثل حبیب عاشق همه میشم تنها کسی ک عاشقش نشدم همین ...

خب مگه گفتم تو عاشقشی؟!؟

منم نگفتم خودت گفتم ناخداگاهت اگه روش اختیاری داشتی که اسمش نمیشد نا خدآگاهِ ذهن!!!

خب مگه گفتم تو عاشقشی؟!؟منم نگفتم خودت گفتم ناخداگاهت اگه روش اختیاری داشتی که اسمش نمیشد نا خدآگاهِ ...

عجب ناخداگاه اسکولی دارم ولم کن بیا برو خاب کراشامو ببین خر اونو چیکار داری    

.

عجب ناخداگاه اسکولی دارم ولم کن بیا برو خاب کراشامو ببین خر اونو چیکار داری

🤣🤣🤣 دیگه مجبوری زورش زیاد تره

میگن چهره هایی که تو خواب میبینی حتما یکبار دیدیشون خودم خواب میبینم هفت پشت غریبه اصلا توش آشنا نیست!!! حالا کی اون بنده خداهارو تو خیابون دیدم یادمم نیست ولی خب تو خوابم هستن😄

🤣🤣🤣 دیگه مجبوری زورش زیاد ترهمیگن چهره هایی که تو خواب میبینی حتما یکبار دیدیشون خودم خواب میبینم ...

ولی جالبه در کل میگم‌نظرت چیه پروسه عاشقیو رو اینم‌پیاده کنم مطمعنم‌دگ‌خابم نمیاد  

.