2777
2789
مرسی عزیزم.  ابنقدر کامل گفتی حس کردم خودتم اونجا کار میکنی!

خخخ نه من ازش دارو میگیرم اگه برا بارداری میخوای برو پیشش ولی معصوم زاده بهتره چون پیش اونم رفتم تا ۲۳ هم نیست ماه بانو 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عطاری سلامت سینوهه. دکتری طب سنتی از چین .عضو انجمن نخبگان خاورمیانه .خیلی شلوغه. خیلیییم.حتنا زنگ‌بزن اول بهشون .صبر کن ببینم‌شمارش دارم .

خیابان شهاب نبش کوچه ۳۸عطاری سلامت.

دکتر کاظم پور .معروفه

03433224283

پیش چه دکتری رفتید؟ من پیش معصوم زاده میرم نزدیک به نه ماهه ولی هنوز نتیجه نگرفتم 

من پیش دکتر نرفتم. یه خانمه هست شهرستان. بهم دارو داد. 2 ماهه باردار شدم. طب سنتی کار میکنه. داروهاشم دست سازه ترکیبشون مشخص نیست. 

من پیش دکتر نرفتم. یه خانمه هست شهرستان. بهم دارو داد. 2 ماهه باردار شدم. طب سنتی کار میکنه. داروهاش ...

کدوم شهرستان ؟ 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

دهکده جهانی  سلامت و توانبخشی  شفاء موعود 🍀

ادرس: میدان انقلاب ، جمالزاده شمالی، بعد چهارراه نصرت ، نبش کوچه خامنه .پلاک ۳۰۳

شماره جهت رزو وقت:

📳  ۰۲۱۶۶۹۲۷۰۵۳_۰۲۱۸۸۹۷۵۷۷۱

۰۹۱۲۱۴۸۵۱۹۵ _ ۰۹۱۹۶۸۴۸۳۸۹

اطلاع دارین خانم دکتر ماه بانو معصوم زاده عمل ختنه رو انجام میدن یا نه؟ 

نه عزیزم

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت