yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 عنوان لعنت ب پریودی 193 بازدید | 15 پست دارم از درد میمیرممموو کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂 1403/08/02 | 05:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 10023 پریود نمیدونم جدیدا چرا اینقدر وحشی شده .خیلی اذیت میکنه .مفنامیک بخور عاشق مولانا💗
موور عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 2828 کیسه آب گرم ،کمرتو گرم گرم نگهدار نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 شیاف دیکلوفناک الان همه خابن پاشم دنبال قرص بگردم همه رو بیدار میکنمی ایبوپروفن داشتم تو اتاقم ولی اثر نکرد کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 پریود نمیدونم جدیدا چرا اینقدر وحشی شده .خیلی اذیت میکنه .مفنامیک بخور الان همه خابن پاشم دنبال قرص بگردم همه رو بیدار میکنمی ایبوپروفن داشتم تو اتاقم ولی اثر نکرد کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 کیسه آب گرم ،کمرتو گرم گرم نگهدار میشه روسری بپیچم دور کمرم ؟الان این وقت شب کیسه آبگرم از کجا بیارم کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 10023 الان همه خابن پاشم دنبال قرص بگردم همه رو بیدار میکنمی ایبوپروفن داشتم تو اتاقم ولی اثر نکرد شکم و کمرت را با شال گرم بستی؟ عاشق مولانا💗
rojhancheh عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1746 پریود نمیدونم جدیدا چرا اینقدر وحشی شده .خیلی اذیت میکنه .مفنامیک بخور سبک زندگی اون ماخ خیلی ربط داره ب دردات من ی مدت قهوه و کاپوچینو خیلی میخوردم بعد فهمیدم علائم قبل پریود درد پریود و خونریزی پریود رو زیاد میکنه
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 شکم و کمرت را با شال گرم بستی؟ آره الان رفتم شال آوردممرسی کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 سبک زندگی اون ماخ خیلی ربط داره ب دردات من ی مدت قهوه و کاپوچینو خیلی میخوردم بعد فهمیدم علائم قبل پ ... وای پس همینهچند روزه دارم پیشت سر هم میخورممرسی کگفتی کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
خوشحالترینم عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 10023 سبک زندگی اون ماخ خیلی ربط داره ب دردات من ی مدت قهوه و کاپوچینو خیلی میخوردم بعد فهمیدم علائم قبل پ ... اره من از وقتی روز اول پریود کاچی و چیزهای گرم میخورم دردها کمتره ،پس نسکافه را هم ترک کنم عاشق مولانا💗
yaseeman مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 1649 هشت ماه راحت شدم از پریود لعنتی خیلی بده 😕🥲 از شدن درد چند بار بالا آوردماین سری خیلی وحشتناک بود دردم کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
sahra71 عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 18479 میشه روسری بپیچم دور کمرم ؟الان این وقت شب کیسه آبگرم از کجا بیارم ولی خدایی کیسه آب گرم اندازه 10تامسکن آروم میکنه حتما اگه نداری بخر یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷