2777
2789
عنوان

چقد زشتی

106 بازدید | 9 پست

واسه کسای که به مردم میگم زشته این متن

کاش یه بگیرید شعور داشته باشی فقط شما نیستید که دل دارید بخدا انقد بدم میاد یکی از دوستا مدام میگه زشت زشتی فلانی بخدا ما اینه داریم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چقد بیشعور 😐خاکبر سرش برین بهش  قطع رابطه کن 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای تیرگی زیر چشم فیلر خوبه از یه کلینیک معتبر مشاوره بگیر

سنم کمه 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چقد بیشعور 😐خاکبر سرش برین بهش قطع رابطه کن

فقط منتظرم یه بار دیگه بگه

فقط منتظرم یه بار دیگه بگه

افرین 🧚🏼‍♀️

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

چنین آدمایی یا خنگن یا خودشونو زدن به خنگی بخدا 😐

زشت چیه اصلا کی زشتی و زیبایی رو تعیین می‌کنه؟!

خدا هر کسی رو منحصر به فرد خلق کرده،همونجوری که اخلاق آدما با هم فرق داره قیافه هاشونم فرق داره خب مگه قراره همه عین هم باشن؟!نمی‌فهمم کجای این موضوع درکش انقد واسه این عده سخته😬

چنین آدمایی یا خنگن یا خودشونو زدن به خنگی بخدا 😐زشت چیه اصلا کی زشتی و زیبایی رو تعیین می‌کنه؟!خدا ...

مرسی🙂🩷