2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ها

مشهدم سرد کرده

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

یووهووو صدای من از دمای 6 درجه می‌شنوید 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
تو دیگه فکر کنم سیبری زندگی میکنی😂

تبریزم😂تازه اردبیل الان صفر درجه اس نگا کردم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

عزیزم تایپیک جدیدت ترکید

به هیچ عنوان این کار رو نکن دیگه که هیچ

حتی نذار فکرش هم به سرت بیفته

آینده ات از هر لحاظ نابود میشه

دقیقا مثل این هست که فرد گشنه و تشنه

خودش و خونش رو بخوره که نمیره🤮🤮🤮

یا ورزش 

یا کم خوردن و روزه گرفتن

یا ازدواج

یا ترکیبی از اینها 

سلام خوبین گلم میشه لطف کنین درخواست دوستی من راقبول کنین من یک سوال خصوصی ازتون دارم ممنون میشم جواب بدین متشکرمخواهش میکنم واقعا به کمکتون نیاز دارم اگر اکی هستين همینجا جوابم را بدین لطفا سوالم رابپرسم خواهش میکنم ازتون