2777
2789
عنوان

ماما بیاین ببنین چی دیدم

164 بازدید | 10 پست

الان شلوار دخترمو عوض کردم دیدم که ای وای...کنار باهاش و وسط پاش خیلی جوشای ریز زده این دیگ چیه؟؟؟قبلا چندبار باپوشک سوخته اماوقزمز و ملتهب بود اما اینا جوشسفید وقرنزخیلی ریزه...ترسیدم چیکار کنم حالا

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قارچ هست پماد هیدروکورتیزون وکلوتریمازول ازداروخونه بخر یکم ازهرکدوم بریزمخلوط کن بعدبزن به پاش،،دوسه باربزنی کلا خوب میشه نگران نباش من واسه پسرهام زیاد استفاده کردم 

حالا خوب یه تاپیک‌دعوا باقوم شوهر یا خیانت یا عکسبازی و فلان بازیگر اینو پوشیده میذاشتم همه حاضر بود ...

عزیزم ناراحت نشوکه نیومدن تاپیک جنجالی هست الان،همه رفتن اونجا من متاسفانه ازسوختگی های مکررپسرم خیلی زجرکشیدم اومدم دکترهم ببری مطمعن باش همیندوپمادرومیده،،لطفا بزن روی امضام مچکرم

عزیزم ناراحت نشوکه نیومدن تاپیک جنجالی هست الان،همه رفتن اونجا من متاسفانه ازسوختگی های مکررپسرم خیل ...

الان زنگ میزنم شوهرم بگیره 

اونم باشه

کالندولا زدم فایده نداشت بچه‌ها بنظرتون قارچه؟؟

عزیزم با صابون بچه و آب ولرم بشور بعد پماد زینک اکساید یا وازلین بزن اگه بهتر نشد دوباره با صابون بشور پماد بتامتازون بزن،پسر من چند بار اینطور شد از این راهها خوب شد

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم با صابون بچه و آب ولرم بشور بعد پماد زینک اکساید یا وازلین بزن اگه بهتر نشد دوباره با صابون بش ...

بتامتازونم برا قارچه

اینو توخونه دارم

عزیزم با صابون بچه و آب ولرم بشور بعد پماد زینک اکساید یا وازلین بزن اگه بهتر نشد دوباره با صابون بش ...

تونت هم بزنی هست درمان قارچ همین دوپمادهست که بایدترکیب کردوباهم زد امیدوارم زودی گلپسرت خوب شه