2789
عنوان

روتین پوستی

439 بازدید | 36 پست

سلام به همگی 

دوستان من قبلنم گفتم که ۱۶ سالمه حالا تصمیم گرفتم یه روتین کوچیک برای پوستم داشته باشم خودم قصدم اینه از داروخانه شوینده و ابرسان و تونر بخرم بنظرتون اینا خوبه؟یا چیز دیگه ای هم استفاده کنم مثلا از این سرم های پوستی مثل ویتامین سی و اینجور چیزا تا الان از این جور چیزا نزدم تا پارسال فقط ضدافتاب میزدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من روتین خوب و مناسب سن شما تونر+ مرطوب کننده+شوینده+ضد آفتاب 

اول باید نوع پوستت رو بشناسی عزیزم که چربه خشکه یا معمولیه 

بعد بر اساس پوستت شروع کن به خریدن لوازم روتین

فقط هرکاری می‌کنی از محصولات کامان و برند های چینی مثل بیواکوا و ایمجز استفاده نکن گلم

برند های ایرانی خیلی خوب و بهترن

برند ایرانی خوب مثل سمپل ،ژنوبایوتیک،درماتیپیک،.... خیلی زیادن

بعدم اگر مشکل خاصی نداری مثل جوش یا خشکی زیاد. بیخودی پولت رو هدر نده ک روتین پوستی همش اداست. من بخاطر جوشام سالهاست گرون ترین محصولتت آمریکایی و کره رو دارم استفاده میکنم و انقدر ارزش ندارن که بخوای این پول براشون بدی . نصفشون تبلیغاته فقط

عزیزم داروخانه بری کلی محصول بی کیفیت بهت میندازن. اولین ببین چقدر پول داری با توجه به نوع پوستت خود ...

یعنی از داروخانه نخرم؟آخه میترسم از جایی دیگه بخرم بهداشتی نباشه

به نظر من روتین خوب و مناسب سن شما تونر+ مرطوب کننده+شوینده+ضد آفتاب اول باید نوع پوستت رو بشناسی عز ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

اره اتفاقا زیاد دیدم برندای چینی پوست رو بعد یه مدت خراب میکنن

یعنی از داروخانه نخرم؟آخه میترسم از جایی دیگه بخرم بهداشتی نباشه

یعنی چی بهداشتی نباشه؟😐 داروخانه دیگ مثل سابق نیست که تحریم نباشیم برندای خوب خارجی بیارن . الان فقط ایرانی دارن . محصولات خارجی هم از یه آنلاین شاپ یا فردشگاه معتبر بخر که محصول فیک و تقلبی بهت ندن . اگر مشکل خاصی نداری به یه ضذافتاب کفایت کن بنظرم 

بعدم اگر مشکل خاصی نداری مثل جوش یا خشکی زیاد. بیخودی پولت رو هدر نده ک روتین پوستی همش اداست. من بخ ...

پوستم خشک نیست جوشم زیاد ندارم ولی خب دنبال یه شوینده مناسبم برای شستن بلاخره هرچی باشه پوست در طول روز آلوده میشه