2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری

1249 بازدید | 25 پست

دوستان من ۵۷ کیلو بودم بخاطر کنکور و ازدواج شدم ۸۷ تو عرض ۲ سال😑😦😓

می‌خوام تا عید نوروز برگردم به هیکل سابقم و از ۲۸ مهر شروع کردم یک روز درمیان پیاده روی یک ساعته و ورزش توی خونه به مدت ۳۰ دقیقه با اپلیکشن هایی که عکسشو میذارم براتون 

من دانشجوام و کارآموزی هم میرم از ۸_۱۲ ظهر ولی میخوام اخر هفته ها فستینگ ۱۶_۸ کنم و ایام دانشگاه از ساعت ۸ صبح تا ۱۵ عصر فقط بخورم (چون ایام دانشگاه نیاز به صبحونه دارم وگرنه بهترین حالت از ۸ شب تا ۱۲ ظهره)

هرکس میخواد شروع کنه بگه و اگر تغییر کرد هرسری بیاد این تاپیک وزن جدیدش رو اعلام کنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپ انرجیم که دورش خط کشیدم خیلی عالیه یه اپلیکشن ایرانی که از مربی های عالی تهران به صورت انلاین فیلم گذاشته هر ورزشی بخواهید برای هر ناحیه بدن گذاشته و اگر اشتراک بخرید رژیم هم بهتون میده و اکثر ورزشهاش رایگانه حتما دانلود کنید

رژیم فستینگ چجوریه؟

رژیم معروف و به شدت موثر و درعین حال ساده درواقع فستینگ یا همون به فارسی میشه روزه داری، یه سبک زندگیه و رژیم نیست عین روزه ماه رمضانه با این تفاوت میتونی آب و چای و قهوه بخوری ...شما از ۸ شب تا ۱۲ ظهر یعنی ۱۶ ساعت هیچی نمیخوری فقط آب و چای و قهوه(بدون شیر وشکر) که ۰ کالری هستند حتی یک دونه کشمش نباید بخوری و از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ (نهایت ۸ و‌نیم) شب  غذا میخوری البته اونم باید رو مقدار غذاتون رعایت کنی نه مثل ماه رمضان موقع افطاری از خجالت شکممون درمیومدیم و چاقتر میشدیم😁

توی این تاپیک چیا بگیم؟

میتونید وزن جدیدتون که کمتر شده رو اعلام کنید یا بگید در روز چقدر دارید کالری مصرف میکنید اما درواقع این تاپیک گذاشتم که اول خودم تهش بنویسم موفق شدم😎 و بعد کسایی که میخوان شروع کنن با من هم قدم بشن💕