2777
2789
عنوان

جدیدا شوهرم اصلا باهام حرف نمیزنه

680 بازدید | 42 پست

نمیدونم چرا اینجوریه من ادم گرمی ام باهاش شوخی میکنم ب خودم میرسم بهش محبت میکنم از هر نظری 

پیام میدم زنگ میزنم بعد اون بزور جواب پیام میده در حد یک کلمه جواب میده

ن منو بیرون میبره ن بهم اهمیت میده ن چیزی واسم میخره ده روزه معده درد دارم فقط یبار بردم دکتر یه هفتس دارم میگم صبح و بعداظهر میری بیرون برامن دارو بگیر اذیتم هی میگه یادم رفت بسته بود فلان ولی کسی کاری بهش میده فوری انجام میده 

وقتایی ک تو خونس یه کلمه حرف نمیزنه فقط تو گوشیه 

موقع رابطه فقط دوسم داره بعدش همونه ک هست

منم تصمیم گرفتم سرد باشم مث خودش بنظرتون تاثیر داره؟؟؟

حرفم باهاش زدم اصلا جوابی نمیده انگار دارم با خودم حرف میزنم امشبم باز میگم خب چته میگه هیچی ولی ن حرف میزنه باهام ن چیزی بگذریم ک پری هستم و چون کارش گیرم نیست اینجوره 

هرچی پست عاشقانه تو اینستا براش میفرستم اصلا نگاشونم نمیکنه اونم اصلا پستی برامن نمیفرسته روانیم کرده بخدا نمیدونم چکار کنم کاش اصلا شوهر نمیکردم💔😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا هیچ کاری نکردم ۱۰۰ دفعه هست ازش میپرسم چته میگه ولم کن هی همیشه حرف میزنی دست از سرم بردار

خوب رک باهاش مطرح کنین که از این وضعیت ناراحتین اگه مشکلی دل ه بگه

کاربر آقا