2777
2789
عنوان

انگل😭

123 بازدید | 9 پست

سلام من تقریبا دوماهه فهمیدم انگل دارم دکتر رفتم اما فایده نداشت گفت مبندازول بگیر3روز بخور بعد یه هفته خوب نشدی دوباره بخور انجام دادم ولی اصلا انگار نه انگاردوباره رفتم گفت آلبندازول بگیر هرداروخونه ای رفتم نداشت کرم ها سفیدن اندازه 1الی3سانتی متر 😨اما تکون نمیخورن خیلی میترسم سیر خام هم یه هفته خوردم افاقه نکرد کسی هست که هچین مشکلی قبلا داشته بوده لطفا اگه چیزی میدونین کمکم کنین😭

داروی انگل رو باید کل خانواده بخورن تا رفع بشه ناخونتو کوتاه کن همه چیم بشورید

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچم8ماهشه نمیتونه فقط نگرانم که یه وقت اون نگیره

بچه نخوره خودت و همسرت ولی باید بخورید 

اون شست و شوی لباس ها و خشک کردنشون جلوی افتاب مدام شستن دست ها و کوتاه بودن ناخن و آب جوشیده رو ه در کنارش داشته باش نگران نباش رفع میشه

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!