2777
2789
عنوان

رانندگی کی خوبه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی جایی میخوای بپیچی باید بذاری آینه بغل ازش بگذره حتی جاهای تنگ خیلی بهتره بذاری تا انتهای شیشه جلو  ورودی پیچ رو رد کنه متوجهی؟ 

سرعتت رو کمه کم کن و بهتره یه کوچولو فقط یه کوچولو فرمون رو بدی خلاف جهتی که میخوای بپیچی که فضات بیشتر شه یه کوچولوها بعد فرمونو بگیر طرفی که میخوای بپیچی 

کاملا تجربیه امیدوارم یاد بگیری به زودی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

باید عرض ماشین و چرخ های جلو رو در نظر بگیری

نمیدونم متوجه میشی یا نه ،مثلا فکر میکنم رد شدم اما دقیق نمیدونم یهو میبینم مالیده دیوار😓😓فکر کنم دید کافی به سمت راست عقبم ندارم

وقتی جایی میخوای بپیچی باید بذاری آینه بغل ازش بگذره حتی جاهای تنگ خیلی بهتره بذاری تا انتهای شیشه ج ...

به نظرت یاد میگیرم یا همینطور گیج بازی در میارم ای خدا✋🏻

اخه اینجوری هم برخورد میکنم به ماشین های روبرو 🥲

😂

سرعتتو خییلی کم کن و با نیم کلاج باش، خیلی تمرکز کن رو آینه ها

کم کم تنظیم فاصله ها رو یاد میگیری، سخت نگیر

همه اول همین بودن

به نظرت یاد میگیرم یا همینطور گیج بازی در میارم ای خدا✋🏻

قطعا یاد میگیری فقط انقدر به خودت استرس بیخودی نده خوشحال باش که شوهرت پایه ست و بازخواستت نمیکنه برا خسارت، پس با آرامش سعی کن مهارتتو ببری بالا 

یه جای خلوت پیدا کن و موقعیت مشابه رو پیدا کن و سعی کن اونجا هی تمرین کنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

از اینهام استفاده کن . هر طرف میپیچی اینشم نگاه نگاه کن

نگاه میکنم کاملا اما فکر کنم زیادی نزدیک دیوار میشیم موقع پیچیدن بخاطر همون میمالم باید موقع پیچ یکم از دیوار فاصله بگیرم اینجوری میترسم موقع پیچ برم لاین مخالف و بمالم به ماشین های دیگه

قطعا یاد میگیری فقط انقدر به خودت استرس بیخودی نده خوشحال باش که شوهرت پایه ست و بازخواستت نمیکنه بر ...

من یکیو میخوام کاملا مسلط به رانندگی باشه کنارم بشینه اونقدر بریم خیابون های شلوغ تا یادبگیرم ،شوهرم موقع رانندگی فقط داد میزنه بااون نمیرم اصلا ،بعدش کسیو ندارم به شوهرم میگم بزار برم با آموزشگاه 5 جلسه یکیو بردارم بریم نقاط پر ترافیک و خیابون های تنگ میگه نه ماشین خودمونو بردار برو خودت یاد بگیر منم خجالت میکشم هر سری که یجا میمالم و چیزی نمیگه واقعا هی میگم بیخیال رانندگی اما بعدش که یادم میوفته چقدر بخاطر این گواهینامه استرس گرفتم میگم نه باید یاد بگیرم

میدونم اول هر کاری سخته و خرابکاری میکنه آدم اما واقعا موندم دیگه

شاید ماشینت قناس داره😂😂

نه داداش ایراد از منه باید مشکلمو پیدا کنم من باید اونقدر جاهای خلوت رانندگی کنم بعد که یکم بهتر بلد شدم برم جاهای شلوغ ایراد از منه که میخوام یهو چند تا پله با هم بپرم باید آروم اروم برم بالا 

شما چقدر طول کشید رانندگیتون بهتر بشه؟