adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 عنوان شکستگی😔 65 بازدید | 6 پست پارسال پای دخترم شکسته بود سرخورده بود روسرامیک.... امشبم چندساعت پیش روی نایلون فریزر سرخورد افتادحالا میگه دستم درد میکنه انگار ساعدش بادستمم فشارمیدم میگه دردداره و میکشه دستشو دارم روانی میشم دعا کنید نشکسته باشه 3سالشه و بچه ی ضعیفیه لاغره.... بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1403/08/01 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maggi عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 33462 ببر عکس تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 ببر عکس مونده فردا ببرم😔 بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 تا فردا بچه درد بکشه؟! گناه داره ببرش اخه گریه نمیکنه فقط میگه درد دارم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ftm1234 عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 639 اخه گریه نمیکنه فقط میگه درد دارم پس به احتمال زیاد چیزی نیس چون اگه شکسته باشه دردش قابل تحمل نیس
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4577 پس به احتمال زیاد چیزی نیس چون اگه شکسته باشه دردش قابل تحمل نیس امیدوارم فقط اب و... تودستش نمیتونه بگیره بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜