2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

106 بازدید | 16 پست

من 17 سالمه و مامانم اجازه بیرون رفتن با دوستامو نمیده اردو هم نمیزاره برم واقعا مثل حیون خونگی شدم چجوری مامانمو قانع کنم که اگه با رفیقام برم بیرون آبروشون نمیره 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستات درست حسابی ان؟ 

دعوتشون کن خونه اول ، مامانت بشناستشون. همینجوری که نمیشه بفرستت بری

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

دوستات درست حسابی ان؟ دعوتشون کن خونه اول ، مامانت بشناستشون. همینجوری که نمیشه بفرستت بری

همشون حجابی ان مامان من اصلا مشکلش رفیقام نیستن بحثش اینه که دختر مجرد بره بیرون بگرده ابروش می‌ره 

همشون حجابی ان مامان من اصلا مشکلش رفیقام نیستن بحثش اینه که دختر مجرد بره بیرون بگرده ابروش می‌ره

شهر کوچیک هستید؟

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

نه تهرانم

سختگیره پس..

فکر میکردم مامانای این نسل دیگه مثل مادرای خودشون رفتار نکنن.