2777
2789
عنوان

مهاجرت

127 بازدید | 15 پست

ارزش داره مهاجرت به عمان؟ پیراپزشکم از نظر رفاهی اینجا خوبم چون با مامان بابام زندگی میکنم حقوقمم بیستو وخورده گاهی سی کارمم راحت ..ولی هیچ اختیاری ندارم هزاران نفر برام تصمیم میگیرن دلم میخواد یه جایی برم خودم باشم وخودم 

کاش میگفتی کدوم شاخه پیرا هستی

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا پرستاری

پرستاره اونقدرام راحت نیست

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مهاجرت به چه منظوری میخوای بری؟مهاجرت به منظور پاسپورت گرفتن و شهروند عمان شدن میخوای بری ارزش نداره ...

میخوام برم که برنگردم ودرواقع عمان پلی باشه برای رفتن به کشورهای دیگه 

چی راحت نیست ؟🥲

پرستاری

میخوام برم که برنگردم ودرواقع عمان پلی باشه برای رفتن به کشورهای دیگه

عمان و ترکیه اصلا پل نیست به سمت کشورهای دیگه اتفاقا مسیر مهاجرتت رو سختتر میکنه این حرفهای آدم‌های بی اطلاع هست که بین مردم باب شده 

شما از ایران مستقیم بخوای بری کشورهای اروپایی یا کانادا راحتتره تا کشورهای مثل عمان یا ترکیه حالا دلیلش هم اگر خواستی برات توضیح میدم 

اگر ایتالیا یا کشورهای دیگه حوزه شینگن بود قبول داشتم که پله ای برای رفتن به کشورهای بهتر باشه درسته اما نه عمان 

الان دانمارک و انگلیس مهاجرت کاری برای کادر درمان گذاشتن شرایط دانمارک خیلی بهتره اما شما اگر با ایلتس بخوای بری تو دانمارک تا زبان دانمارکی نخونی بهت کار نمیدن 

انگلیس با مدرک ایلتس میتونی کار بکنی که اونم کمی شرایطش سختتره اما میارزه عوضش به محض ورود میری سرکار بعد از پنج سال هم بهت پاسپورت میده 

عمان و ترکیه اصلا پل نیست به سمت کشورهای دیگه اتفاقا مسیر مهاجرتت رو سختتر میکنه این حرفهای آدم‌های ...

نمیدونم شایدم ادامه تحصیل بدم برای دکترا مهاجرت تحصیلی اقدام کنم برای امریکا