2789

نمیدونم یادم نیس 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره 

ولی من اخلاقم طوریه کوچیک ترین مشکل یا هرچیز ناراحت کننده از طرف آدمی ک دوسش دارم ، سریع از چشمم میوفته و وش میکنم...

سخته اما شدنیه

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

تو همون ممد نمکی هستی؟؟؟

بله 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اره ولی من اخلاقم طوریه کوچیک ترین مشکل یا هرچیز ناراحت کننده از طرف آدمی ک دوسش دارم ، سریع از چشمم ...

اره بلاخره ادم یه صبری داره توقع دارن اونا بد باشن ما همیشه خوب باشیم 

اره بلاخره ادم یه صبری داره توقع دارن اونا بد باشن ما همیشه خوب باشیم

اره دقیقا

ولی از من بااینکه خیلی بد نبود ولی باز سعی کردم ادامه ندم

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

اون کاربریت چیشد؟؟

تعلیق مشکی از نوع پرکلاغی 

خخخ اخیییی چرا خب ممد ب این کوپولویییی😎😍😘

مرسی عزیزم لطف داری 

چون به جن‌گیر یهودیی توهین کردم گویا نی نی یار ناراحت شدن