2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😔

130 بازدید | 10 پست

دل درد دارم دستو پام یخ زده 

پشتم درد میکنه

رنگم پریده همه میگن زرد شدی

یهو یه قسمت از بدنم شدیدا درد میگیره

سر درد دارم

دکتر رفتم گفت مسمومیت غذاییه دارو داده خوردم خوب نمیشم😔😔😔

شدیدا دل درد دارم فقط با مسکن یکم اروم میشم بعد دوباره شروع میشه

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
چرا‌نرفتی ازمایش‌بدی؟

چه ازمایشی؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خاطر سردیه، پنیر و خیار و کلاً غذاهای سردی نخور، آب جوش گرم بخور، تو اینترنت بزنی غذاهای سردی رو میاره، و در مورد زردی هم خب شاید کبدت یه ایرادایی داشته باشه اگه پس غذاهای چرب و سرخ شده هم نخور

منم خیلی حالم بده واقعا بدهنمی‌دونم چیکار کنمهمش استرس و تپش قلب دارم تند تند حرف میزنم همش بی دلیل ...

منم تپش قلب دارم گاهی😭😭از دیشب اینطوری شدم واقعا دارم میمیرم تاحالا تو عمرم اینجوری نشده بودم

ازمایش بدی خیال خودتم راحتتره

دیشب یهو اینطوری شدم

فردا میرم ازمایش میدم😭

به خاطر سردیه، پنیر و خیار و کلاً غذاهای سردی نخور، آب جوش گرم بخور، تو اینترنت بزنی غذاهای سردی رو ...

دیشب یهو اینطوری شدم اصلا نمیدونم چیشد چرا یهویی حالم بد شد خوبم نمیشم