2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هرکدوم انتخاب کنی متاسفانه حسرت اون یکی رو میخوری

من عقل رو انتخاب کردم ولی پشیمون هستم💔

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

من همیشه ب حرف قلبم گوش کردم ضربشم خوردم از من میشنوی عقلت 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
با ی اقای سه ماه اشنا شدم به قصد ازدواج ولی ی سری مسائل ازارم میده

اگه انقدری ازارت مسده که با گذشت زمان هم برات کمرنگ نمیشه و نمیتونی کنار بیای تمومش کن

تا اخر عمرت که نباید زجر بکشی

ولی حتما ببین واقع بینانه باشه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

هر تصمیمی هم که گرفتی دیگه گرفتی، با اطلاعات الانت صدبارم برگردی عقب همین تصمیم رو میگیری 

ولی اطلاعاتتو ببر بالا که بتونی راحت تر تصمیم بگیری و از اگاه توی این زمینه مشورت بگیر، نه پدر و مادر و خواهر و دوست ، از درس خونده و اگاهش

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یعنی شما حاضرین با عقلتون با کسی ۱۷ سال ازتون بزرگتر به خاطره ی موضوعی دارو مصرف میکنه بگید بله؟

اینکه عقلانی نیست😐😐

اصن همینکه ایشون یه بچه میخواد بگیره هم جای هزار تا حرف داره