2789
انقد قوی ینی؟؟🤣خوشم اومد ایول بابا🥲اگ ی شب دیگه میگفتی ولت نمیدادم انقد سوال میپرسیدم🤣🤣امشب حوصل ...

خخخ یجورای حالا ک دوست شدیم در جریان تایپیکایی هم هستیم  بعدشم خودتو افسرده ننداز  خانوادت غصه میخورن  پاشو شرو کن  از همین امشب حتی الانشم دیره یجوری تلاش کن انگار یماه بعد دوباره کنکور داری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ولی متاسفانہ خیلی وضع خوبن و ھمہ رو با رشوہ پیش میبرن

ازت عکسی چیزی داره؟ دردش چیه حرف حسابش چیه؟ ببین طلاق نگیرررریاااااا ب پایی شوهرت بیوفت بگو میمیرم نکن طلاق نمیخام  بخدا طلاق بگیری بدتر میشی برین یه شهر  دیگه

خخخ یجورای حالا ک دوست شدیم در جریان تایپیکایی هم هستیم بعدشم خودتو افسرده ننداز خانوادت غصه میخور ...

نه من هرچقدم افسرده باشم بروز نمیدم:(💔

اگ واقن حس شیشمت خوبه درخواست بدم یه وقت ک حال داشتی ازت بپرسم🥲

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

نه من هرچقدم افسرده باشم بروز نمیدم:(💔اگ واقن حس شیشمت خوبه درخواست بدم یه وقت ک حال داشتی ازت بپرس ...

نبیینم دیگه اینجوری بشینی غمبرک بزنی وسط نی نی سایت  

ازت عکسی چیزی داره؟ دردش چیه حرف حسابش چیه؟ ببین طلاق نگیرررریاااااا ب پایی شوهرت بیوفت بگو میمیرم ن ...

عزیزم عکس و فیلم ھایی ک با خواھرش دوست بودما خواھرش بھش دادہ و پخش کردہ و میکنہ ھمچنان۔

دوسال شوھرم بادلسوزی پام وایساد ولی حق بھش میدم دیگ نخاد خیییییلی بیشتر از من اذیت شد خیییلی اندازہ 20سال پیرشدہ۔ی شھردیگم رفتیم بیفایدس

عزیزم عکس و فیلم ھایی ک با خواھرش دوست بودما خواھرش بھش دادہ و پخش کردہ و میکنہ ھمچنان۔دوسال شوھرم ب ...

هییی خدا میدونی پخش فیلم جرمش چیه؟؟؟ چرا جرش ندادین ببین حتی اگه باهاش دوست هم بودی و بهش عکسم داده باشی اگر الان پخش کنی حقتو بتو میدن و میندازنش زندان 

هییی خدا میدونی پخش فیلم جرمش چیه؟؟؟ چرا جرش ندادین ببین حتی اگه باهاش دوست هم بودی و بهش عکسم داده ...

میگم ک۔ ولی بارشوہ ھمہ رو ب نفع خودش کردہ۔من داداش ندارم پدرمم خیلیئئ سادہ و پیرہ۔کسیم ندارم دیگ۔شوھرمم بندہ خدا تک تنھا چکاری از دستش برمیاد۔