2821
2789
گلم قبلا خاستگاری داشتم ک از وقتی ازدواج کردم تواین دوسال بدترین اتفاقای زندگیمو ب سر خودم و خانوادم ...

خاک تو سر اون بی شرف چی میگه ؟؟؟ چرا دهنشو پاره نمیکنه کسی اعصابم خورد میشه اینجور ادما هر کاری دوست دارن میکنن اخه خودش مگه ناموس نداره؟؟

روزهای سختی کذروندم اما حلالش کردم خدا هم ببخشش

حلال نکن منم یکی بود هیچ صنمیم باهم نداشتیم اصلنم دوسش نداشتم ۳ سال در ب در دنبالم بود نمیخاستااا بگم منو میخاد دنبالمه دنبال بی ابرو کردنم بود  فامیلم بود لعنتی  فک میکرد چون فامیلیم ب کسی چیزی نمیگم اخر سر رسواش کردم بین فامیل داداشام ..... اوردن سرش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بدترین شب چند شب پیش ک دانشگاه قبول نشدم و موندم پشت کنکورشبی ک دعوا بود...شبی که از بهترین رفیقم جد ...

عریزم فرصت زیاد داری امسال یه برنامه ریزی حسابی بکن برای وقتت  ب روزی فکر کن برا خودت کسی میشی و باعث افتخار خانوادت اون باعث میشه الان از یه ثانیه از وقتت الکی  استفاده نکنی منم دوباره کنکور دادم  درکت میکنم  منم خیلی ناراحت بودم اما قوی تر از قبل شروع کردم و موفق شدم رشته دلخواهم قبول شدم 💕

عریزم فرصت زیاد داری امسال یه برنامه ریزی حسابی بکن برای وقتت ب روزی فکر کن برا خودت کسی میشی و باع ...

خداروشکر ک جایی قبول شدی ک دوست داری😍❤️🫂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

حلال نکن منم یکی بود هیچ صنمیم باهم نداشتیم اصلنم دوسش نداشتم ۳ سال در ب در دنبالم بود نمیخاستااا بگ ...

خوش بحالت دوستم کاش منم داداش داشتم😔ولی خیلی بیکسم و ی آدم دیوونہ ھم شرایط تو زندگیموپاشوند

خداروشکر ک جایی قبول شدی ک دوست داری😍❤️🫂

برام عین رویاااا بود اما شکست اولم باعث شد قوی تر و با انگیزه تر راهمو ادامه بدم شبیکه جواب کنکور اومد رفتم رو پشت بوم سجده شکر گذاشتم و اشک ریختم هیچوقت اون شبو یادم نمیره توم  بخاطر خودتو ابروی خانوادت پاشو همت کن شزو کن برنامه ریزی کن 💕 انشاالله سال بعدی با خبر خوش بیایی بگی پزشکی قبول شدم❤🌷

برام عین رویاااا بود اما شکست اولم باعث شد قوی تر و با انگیزه تر راهمو ادامه بدم شبیکه جواب کنکور او ...

قربونت برمم از کجا فمیدی رشتم تجربیه؟🤣🤣❤️❤️❤️🫂🫂

خاک تو سر اون بی شرف چی میگه ؟؟؟ چرا دهنشو پاره نمیکنه کسی اعصابم خورد میشه اینجور ادما هر کاری دوست ...

خیلی جلوش وایسادیم باقانون  بادعوا با ھر چیزی ک فکرشوبکنی ولی ھیولایہ دوسریہ ک زندگیمو نابود کرد۔

من و ھمسرم تواین دوسال کوچیکترین مشکلی باھم نداشتیم از نظر اخلاقی جز این ی مورد۔کاش ھیچکس این روزارو تجربہ نکنہ ک بغل شوھرت بااوووووج دوستداشتن و عاشقی مجبور بشی و مجبورت کنہ شرایط طلاق بگیری و تو23سالگی اسم مطلقہ باشہ روت

خیلی جلوش وایسادیم باقانون بادعوا با ھر چیزی ک فکرشوبکنی ولی ھیولایہ دوسریہ ک زندگیمو نابود کرد۔من ...

یا حسین  پلیس فتا چرا شکایت نکردی؟؟؟  چیزی ازت داره؟؟؟

نا سلامتی حش ششمیم😗😌

انقد قوی ینی؟؟🤣خوشم اومد ایول بابا🥲

اگ ی شب دیگه میگفتی ولت نمیدادم انقد سوال میپرسیدم🤣🤣امشب حوصله خدمم ندارم