حلال نکن منم یکی بود هیچ صنمیم باهم نداشتیم اصلنم دوسش نداشتم ۳ سال در ب در دنبالم بود نمیخاستااا بگم منو میخاد دنبالمه دنبال بی ابرو کردنم بود فامیلم بود لعنتی فک میکرد چون فامیلیم ب کسی چیزی نمیگم اخر سر رسواش کردم بین فامیل داداشام ..... اوردن سرش
بدترین شب چند شب پیش ک دانشگاه قبول نشدم و موندم پشت کنکورشبی ک دعوا بود...شبی که از بهترین رفیقم جد ...
عریزم فرصت زیاد داری امسال یه برنامه ریزی حسابی بکن برای وقتت ب روزی فکر کن برا خودت کسی میشی و باعث افتخار خانوادت اون باعث میشه الان از یه ثانیه از وقتت الکی استفاده نکنی منم دوباره کنکور دادم درکت میکنم منم خیلی ناراحت بودم اما قوی تر از قبل شروع کردم و موفق شدم رشته دلخواهم قبول شدم 💕
برام عین رویاااا بود اما شکست اولم باعث شد قوی تر و با انگیزه تر راهمو ادامه بدم شبیکه جواب کنکور اومد رفتم رو پشت بوم سجده شکر گذاشتم و اشک ریختم هیچوقت اون شبو یادم نمیره توم بخاطر خودتو ابروی خانوادت پاشو همت کن شزو کن برنامه ریزی کن 💕 انشاالله سال بعدی با خبر خوش بیایی بگی پزشکی قبول شدم❤🌷
خاک تو سر اون بی شرف چی میگه ؟؟؟ چرا دهنشو پاره نمیکنه کسی اعصابم خورد میشه اینجور ادما هر کاری دوست ...
خیلی جلوش وایسادیم باقانون بادعوا با ھر چیزی ک فکرشوبکنی ولی ھیولایہ دوسریہ ک زندگیمو نابود کرد۔
من و ھمسرم تواین دوسال کوچیکترین مشکلی باھم نداشتیم از نظر اخلاقی جز این ی مورد۔کاش ھیچکس این روزارو تجربہ نکنہ ک بغل شوھرت بااوووووج دوستداشتن و عاشقی مجبور بشی و مجبورت کنہ شرایط طلاق بگیری و تو23سالگی اسم مطلقہ باشہ روت