2789

نوشتن راحت ترین کاره سخت نگیر و هر چی به ذهنت میاد بنویس کلمات رو تکرار نکن از روی نوشته هات دوباره و دوباره نخون که رشته افکارت رو پاره کنی فقط بنویس و در آخر جمع بندی کن و به هر خطی که نوشتی جایگذاری کن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای مثال اگه قرار باشه اون فرد نقاش رو توصیف کنی میتونی بنویسی. 

بازی با رنگ ها برای او کاری نداشت پیر مرد با دستان چروکیده و لرزانش دنیاهای بسیاری بر روی در و دیوار شهر هک می‌کرد. 

رنگ های که در هم آمیخته میشد و به دیواره های که از سیمان های سرد و سخت پوشانده شده بودند جان دوباره ای می‌بخشید. 

در سویی درختان و جنگلی سبز که حس زندگی را القا می‌کرد و سوی دیگر زمستانی سرد با کلبه ای که در میان درختان یخ زده در تلاش بود تا ساکنانش را از سرما حفظ کند. 

😂😂😂 منو ول کنی تا صبح مینویسم 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍