2777
2789
عنوان

میخوام بچه ام برگردونم پیش باباش

453 بازدید | 24 پست

خانما بدون اینکه خانوادم بفهمن میخوام پیام بدم به شوهرم بگم بیادبچه رو ببره بااینکه حضانت‌ بامن من پشیمون شدم اخه من با۲۶سال سن چجوری بچه بزرگ کنم مامانم ندارم فوت کرده که کمکم کنه کجابزارمش برم سرکار خانوادمم نمیزارن مستقل بشم بابچه خیلی اذیت میشم اینجاهی گیرمیدن به بچه ام بعداگه قبول کردبه خانوادم میگم هفته ای دو روز میرم مییارمش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر تو خونه که نیستی که نخوان اجازه بدن مستقل شی،اگر خونه جدا نمیتونی بگیری بچه رو بذار مهد خودت برو سرکار ، پیش شوهرت باشه هم اوضاع اون بچه همینه دیگه باید بسپره به یه نفر دیگه یا زن بگیره مراقب بچت باشه

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟

خب سنت کم نیست که نتونی نگه داری.

و بچه کوچیک جاش فقط کنار مادرشه اینو بدون .

اگه مثلا چهار پنج سال بعد بزرگتر شد دیگه ازت سرد میشه.بززگار بشه یادش میمونه که تو کنارش نبودی و اینا.نمیدونم چطوری بگم تا بفهمی.

مادرشی مهمون که نیستی هفته ای دوبار بیاد ببینتت بعد برگرده پیش باباش من خودم کلاسام هفته ای دو جلسس هفته ای دوبارم معلمامو میبینم مادر فرق داره با اینا مادر باید کنار بچش باشه

چطور دلت میاد واقعا

چیکارکنم چطوری بچرخونمش چطوری برم سرکار چطوری خانوادموراضی کنم مستقل بشم که بچه راحت باشه به هرچی دست میزنه گیرندن آینده ام‌چی میشه

چیکارکنم چطوری بچرخونمش چطوری برم سرکار چطوری خانوادموراضی کنم مستقل بشم که بچه راحت باشه به هرچی دس ...

به همه اینا باید قبل از بچه دار شدن فکر میکردی

الان نمیتونی تو مهد کار کنی همزمان بچه هم پیشت باشه؟

برو دنبال یه کاری که خودشون مهد دارن

یا نه بچه رو بذار مهد 

بابت تاپیک های قبلت متاسفم 

امیدوارم خیلی زود زندگی روی خوش بهت نشون بده 

ولی اگه واقعا شوهرت معتاده 

گناه داره بچه 

معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد 

تو مسئولی به اندازه ی خودت تو وجود و به دنیا اومدن بچت