2777
2789
عزیزم تا حالا موقع شلوغی رفتی

من رفتم در داشت بسته میشد سریع سوار شدم خواستم از میله در بگیرم دستم تاک خورد به پیشونی یه خانوم😭 بیچاره چند ایستگاه دستش رو صورتش بود هی میگفت من میدونم الان کبود میشه منم هی میگفتم بخدا من ندیدمت چرا به کنار در چسبیده بودی🥲 به کنار در تکیه داده بود

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مترو = عذاب😭😂همیشههه ام بین خانوما دعواست

باید آدم خیلی مواظب باشه مخصوصا از کیف و گوشی و سر و صورت

یه مرده کیف و گوشی یه خانومو زد در باز شد مرده فرار کرد خانومه دوید زدش گرفتش🤣

خ عجیبه کلا گوش سوراخ میکنن هر کاری میکنن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

وای منم دیروز تو مترو بودم یه خانومی غش کرد افتاد 

خیلی بد بود 

همیشه هم دارن سر سیاست با هم دعوا میکنن 

مترو اصفهان ولی عالیه

خدایا مرگ منو هرچه زودتر برسون ممنون🙏 دیگه برام مهم نیستش خانوما

عاشق مترو ام البته شهرستان ما مترو نداره یه بار تهران سوار شدم خیلی شلوغ بود و اینکه اصلا کسی بهم‌تنه نزد و خیلی  با شخصیت بودن

▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

وای منم دیروز تو مترو بودم یه خانومی غش کرد افتاد خیلی بد بود همیشه هم دارن سر سیاست با هم دعوا میکن ...

وای فقد دعواها

امروز یه خانومه با یه فروشنده دعواش شد گفت تو دزدی و فلان

یه روز دیگ یکی با تلفن بلند بلند حرف میزد بعد یه خانمه دعواش شد باز

یه بار مترو تجریش سوار شدم یه خانمه شبیه کداها بود لباساش کثیف لاغر لاغر داشت به زانوهاش با سرنگ یه چیز تزریق میکرد نفهمیدم انسولین بود چی بود😂

مترو تبریز که کلا ی خط نصف و نیمه فعالهمیگم تو نصف راه داره ایستگاه؟

نه

میدان کهن هست تا ائل گلی

هفده شهریور 

زعفرانیه

نور

خط هاش زیاده 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق