2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂

🤔

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ماهی دوبارهست ساعتساعت هست صبح تا چهار بعد ازظهرمهمان هم داشته باشم میاد برای کمک

چقد میدین بهش؟وسطا اگه خونه کثیف بشه میزارین تا وقتی بیاد یا خودتون تمیز میکنین؟

تیکر بارداری تیکر رژیممه .شروع رژیم ۲/۱

چقد میدین بهش؟وسطا اگه خونه کثیف بشه میزارین تا وقتی بیاد یا خودتون تمیز میکنین؟

نه من خودمم انجام میدم

البته من چون تو دو تا خونه زندگی میکنم یکیش خارج از شهره

ماهی دوبار میاد یعنی یه بار این خونه یه بار اون اون خونه

خونه شهر زیاد کثیف نمیشه و همون ماهی یه بار بیاد تمیز میکنه 

ولی خونه خارج شهر خیلی خاک میگیره و خودمم تمیز میکنم 

انکاری هر روز همه جا خاک میشینه

[QUOTE=357798561]یعنی واسه یه گرد گیری و جارو برقی اینا نیروی کمکی میخوای؟یا واسه خونه تکونی؟؟؟؟؟؟[/QUOTE

واسه یه گردگیری و جاروبرقی +جزئیات  دیگه

خب پس خندم حق بود موفق باشی🌹

آها یعنی از نظر شما تمام خونه دارا هیچ مشکلی ندارن و راحت از پس کار خونشون برمیان آره؟ یا شما تا حالا هیچ مشکلی نداشتین و بی عار بودین یا ما خیلی داغون شدیم که به قول شما از پس یه جارو و گردگیری بر نمیایم