2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم پشت سرهم داری تزریق میکنی؟!

۳ ماه بینش فاصله افتاد تا دوباره امپولا به دستم برسه اما خواهرم دقیقا پشت هم میزنه بعد خب اگه دیدی ریزش نداری نزن اما من دوستامم پشت هم میزنن

۳ ماه بینش فاصله افتاد تا دوباره امپولا به دستم برسه اما خواهرم دقیقا پشت هم میزنه بعد خب اگه دیدی ر ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم.

خواهرت و دوستات بعد دوره های پشت سرهم الان موهاشون چطوره؟!

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
ببخشید خیلی سوال میپرسم.خواهرت و دوستات بعد دوره های پشت سرهم الان موهاشون چطوره؟!

خوبه بیبی هیر هم دروردن ریزششونم به چند تار رسیده بیین این که فک کنی حتی یه تارم نمیریزی که نیست اما مثلا از ۱۰۰ تا در روز به ۲۹ تا ۳۰ تا میرسه من داداشمم زد دورشو میگه دیگه کف حموم اونقد مو نمیریزه خودمم همینه تجربم تازه ابرو و مژه هامم پررنگ تر شدن اما اینم بهت بگم که رو موهای بدن هم تاثویر میزاره ها

خوبه بیبی هیر هم دروردن ریزششونم به چند تار رسیده بیین این که فک کنی حتی یه تارم نمیریزی که نیست اما ...

اینو از چندنفر دیگه هم شنیدم مرسی که گفتی

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی