2777
2789
عنوان

اونایی که زبانشون ضعیفه

112 بازدید | 5 پست

سلام
برای امتحانای زبان مدرسه نمیدونی چی رو بخونی یا از کجا شروع کنی؟
گرامر پایه ات ضعیفه یا بلد نیستی؟
احساس میکنی نمره ی 20 امتحان نهایی زبان برات یه رویا است؟
جمله سازیت ضعیفه و سر کلاس ها متوجه حرفهای معلم نمیشی؟
😍😊 من یه دانش آموز ساده مثل خودت بودم..کلاس کانون زبان می رفتم و پایه ام خیلی قویه...عاشق تدریس هستم و کمک کردن به دوستام😋
میتونی بهم اعتماد کنی برای تدریس زبان!😲
جلسه ی اول هم خودت ببین اگر کلاس به دردت میخوره، میتونی ادامه اش بدی و اگر بدردت نمیخوره، میتونی رهاش کنی😍 چون مهم تو و یادگیری زبان هست!😉
نظرت چیه؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب نگاه من زبان خیلی بدع

میتونم کمکت کنم؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زبانم خیلی بده متاسفانه

سلام

خوشحال میشم کمکتون کنم

سطح زبانتون الان تقریبی در چه سطح هست؟ میتونیم از ابتدا زبان انگلیسی رو شروع کنیم

قیمت پایه ی کلاسها هم بعد از جلسه اول اگر رضایت داشتید بسته به استطاعت مالی تون تعیین میکنیم

😅 هر هفته دو جلسه کلاس که معمولا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت طول میکشه ترم های اول

2790
2778
2791
2779
2792