2777
2789
عنوان

از رفاقت با دوستم میترسم😕😕

131 بازدید | 15 پست

چون یه بار رفیق صمیمی قبلنش بهم گفته بود این سر سازگاری با هیچکی نداره و بالاخره با توام یه روز دعواش میشه و همه چی از هم میپاشه

اونی که این حرفو بهم زد آدم حسودی نیس اما همیشه وقتی رفیقمو میبینم حرف اون شخص میاد تو ذهنم که یه روز با منم قطع ارتباط میکنه🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست باشه آتو یا رازی بهش ندی 

زمان نشون میده ک رفیقت چیجوریه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

خب خیلییییی صمیمی نشوهمه چیز زندگیتو بهش نگو، زیاد بهش رو نده ک بخواد دخالت کنهاینطوری اگه رفاقتی هم ...

منظورم ضربه خوردن از این لحاظ نیس

فقط چون دوسش دارم خیلی میترسم

همیشه اونجوری که فکر می‌کنی قرار نیست پیش بره کسی نمیتونه حدس بزنه در آینده چی قراره اتفاق بیفته😔

اره ولی کسی که سابقشم خوب نبوده آدم بیشتر میترسه 

پس سعی کن کم کم بتونی بزاریش کنار وگرنه بهت آسیب جدی وارد می‌کنه !من ضربه زیاد دیدم از دشمنایی که ب ...

هییی فقط امیدوارم اینطور نکنه

یه دفعه به خودش گفتم میترسم مثل گذشتت بکنی بعد گف اونا دلیل داشتن و من یهویی کسیو کنار نمیزارم

اره کاش زودتر بفهمم

سعی کن کم کم بزاریش کنار تا آسیب ندیدی(:بعداً از اینکه به خودت این لطف بزرگو کردی خوشحالی، حتما که نباید آدم از کسی ضربه بخوره تا بتونه اونو بزاره کنار وقتی که بهت احساس کامل بودن نمیده باید رها کنی !وقتی که ازش مطمعا نیستی باید رها کنی وقتی که ارزشتو میاره پایین یا بهش اطمینان نداری همیشه حست درسته همیشه(:حماقت نکن حماقت اصلا خوب نیست جز اینکه ضربه های بزرگ بخوری چیزی نصیب آدم نمیشه امیدوارم راه درستو انتخاب کنی🖤