2777
2789
عنوان

تصمیمم عاقلانه هس یا ن🥲💔

73 بازدید | 11 پست

من با ی پسری در رابطه هستم همو خیلی دوست داریم

منم واقعا بهش حس دارم

وقتی باهاش تو رابطه هستمو ب عنوان ی رل باهاشم

ب خودم میگم ینی آخرش قراره چی بشه؟

قراره کی کیو ول کنه از این لحاظ حالم داغون میشه

چون من ۱۷ سالمه واسه ازدواجم نمی‌تونیم فعلا

از رابطه های بی سر و ته هم حالم بهم میخوره

( میدونم سنم کمه اولین تجربه بود نمی‌دونسم نباید خودمو درگیر این چیزای چرت کنم🥲)

ولی وقتی میخام کات هم کنم دلم واسش تنگ میشه🥲

بنظرتون دلیلمو بهش بگم و خیلی مودبانه بدون هیچ دعوایی بگم بیا فعلا تموم کنیم اگه هم قرار شد دوباره باهم باشیم برای وقتی که سنمون بیشتر شد 

که هم رابطمون ی تهی داشته باشه هم خانواده هامون در جریانش باشن

کارم درسته؟؟

چون بنظرم اگه باهاش همینجوری بمونم هرروز داغون میشم الان وقت جوونیمه الان شاد نباشم پس کیی

ولی اگه کات کنم شاید بعد چند مدت عادت کردمو اینا

و ماهم ی جور فامیل خیلی دوریم 

چیکار کنم

این حس مزخرفو کسی تجرب

ه کرده؟

ولی واقن دوسش دارم🥲💔

رفتارای مسخره از خودت نشون بده که کاری کنه ازش متنفر شیاگرم نه کات کن تو الان باید به فکر درست باشی ...

آخه متنفرم شم دلم نمیاد باهاش این کارو کنم

میدونم عزیزم تجربه نداشتم عشق ب همچین جایی میرسه ک حالمو داغون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه متنفرم شم دلم نمیاد باهاش این کارو کنممیدونم عزیزم تجربه نداشتم عشق ب همچین جایی میرسه ک حالمو د ...

عشق نیست این عزیز من 

من تجربه کردم ، عشق نیست عادته

تو بهش عادت کردی 

فقط کافیه باعث حقارتت شه ببخشید ولی فقط در همین صورت بیخیالش میشی

الان وقت رل و اینا نیست 

دو روز دیگه اون ولت کنه آیا درامدی برای خودت داری؟نه و فقط سال یازدهم تحصیلت رو برای اون به باد دادی در حالی که اون پسره و دو روز بعد میره برا خودش کار میگیره 

مستقل باش نه وابسته و درمانده ی کسی اون این حسو بهت نداره توی این سن فقط تظاهره و براش مثل بازی میمونی

عشق نیست این عزیز من من تجربه کردم ، عشق نیست عادتهتو بهش عادت کردی فقط کافیه باعث حقارتت شه ببخشید ...

پس عشق چیهه

همیشه دارم خودمو با اون تصور میکنم نمیدونم چمه چیکار کنم بشم مث قبلنا

کاش هیچوقت این کارو نمیکردم

در عین حال اینطور روابط به جایی ختم نمیشه هرچیزی به موقعش خوبه 

سعی کن اعتماد به نفستو بالا ببری عشق به اونو کمرنگ کن و به خودت تلقینش نکن که دوسش داری سعی کن به خودت بگی که بهش حسی نداری و باورش کک

یه هدف درسی یا کلا یه هدف تو زندگی برا خودت معین کن و بهش برس با دوستات وقت بگذرون و ذهنتو درگیر مهارتای جدید و چیزای مفید کن 

عشق نیست این عزیز من من تجربه کردم ، عشق نیست عادتهتو بهش عادت کردی فقط کافیه باعث حقارتت شه ببخشید ...

ن احساس میکنم دو طرفس و اینکه بفهمم بعدا با کسی دیگس واقعا داغون میشم

پس عشق چیهههمیشه دارم خودمو با اون تصور میکنم نمیدونم چمه چیکار کنم بشم مث قبلناکاش هیچوقت این کارو ...

عشق خیلی سخت تر از اینا شکل میگیره و این سنی که شما و اون پسر توش قرار دارین بلوغه و ذهن و جسم درگیر تخیلات واهی میشه که زمان تجربش برای هر کس بین ۱۲ تا ۱۸ سال متغیره

عشق خیلی سخت تر از اینا شکل میگیره و این سنی که شما و اون پسر توش قرار دارین بلوغه و ذهن و جسم درگیر ...

ینی همش الکیه؟

آخه خیلیا میگن با همونی که تو این سن بودن واقن ازدواج کردن😂😐