2777
2789

اونجا کدوم بازارها جنس های خوب و قیمت مناسب میارن؟ بیشتر برای خرید سیسمونی میخوام

هتل کیمیا بهتره یا آرتمیس؟

اگ تجربه خوب دیگه هم از قشم دارین ک ماهم استفاده کنیم بگین لطفا

ممنون❤️😘

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

من دوبار رفتم قشم

هتل اوینا و هتل رویال

من هتل اوینارو بیشتر پسندیدم خیلی بهتر بود

اما درکل خرید گرون و خاص میخوای سیتی سنتر

اما خرید مناسب و به صرفه میخوای برو درگهان پاساژ  دودلفین خیلی خوبه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا خرید لباس از درگهان خریدیم تو جزیره قشمه 

پاسازهای لابسش خیلی بزرگ و قیمت مناسب هست پاساژدلفین 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من دوبار رفتم قشمهتل اوینا و هتل رویالمن هتل اوینارو بیشتر پسندیدم خیلی بهتر بوداما درکل خرید گرون و ...

ممنون عزیزم، ما خانومانه داریم میریم، اگ چیز دیگ ای بنظرت میرسه ک بدردمون بخوره بگو لطفا

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
ممنون عزیزم، ما خانومانه داریم میریم، اگ چیز دیگ ای بنظرت میرسه ک بدردمون بخوره بگو لطفا

هزینه برات مهم برو رویال تمیز و سرویس دهی خوبه

اما اگه هتل با کیفیت ترمیخوای برو اوینا

حتما رستوران سی رول و امتحان کن و خیلی دیر نرید مثلا ساعت یک بهترین تایمش

رستوران گلدن فود هم خوبه

حتما از جاهای دیدنی قشم دیدن کنید ارزش داره

چند روز اونجایین با چی میرین؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!