2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سام دوستت داره عمتم رسوای عالم میشه و اخرش تنهاییه

حرفای بنیامین راسته؟ سام همیشه مبهم بپده نمیدونم دقیق چی میخواد دوسم داره یا نه، هدفش چیه؟ 

بنظرت کدومشون راستن؟

واقعااا 😂 چرا لج میکنه انقد باهام یعنی یه دهن به دهنی میزاره باهام که نمیدونیا😂

خب تو کوتاه بیا  ببین با مردا هر چی بیشتر دهن ب دهن بشی بیشتر لج میکنن باهات یبار کوتاه بیا سکوت کن از صداتا فحش براش بدتره ببین چجوری میمیره برات

حرفای بنیامین راسته؟ سام همیشه مبهم بپده نمیدونم دقیق چی میخواد دوسم داره یا نه، هدفش چیه؟ بنظرت کدو ...

ن ل حرفای بنیامین اهمیت نده سام هم بهت علاقه داره اما دو دله

خب تو کوتاه بیا ببین با مردا هر چی بیشتر دهن ب دهن بشی بیشتر لج میکنن باهات یبار کوتاه بیا سکوت کن ...

جدی آخه حس میکنم کوتاه بیام بدتر کلاس میزاره و حرصم میده 

پس باهام آشتی میکنیم رابطمون خوب میشه؟

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

اگه کوتاه بیایی اره خوب میشه گلم و اخرش خوبه تورو میخاد

واااای مرسی عزیزم دعا کن پیام بده و آشتی کنیم‌ از بعدش کوتاه میام فقط این بیاد و درست بشه😍😂😂

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

چه ویژگی‌هایی داره ظاهری و اخلاقی؟ شغل و درامدش خوبه؟

قد نسبتا متوسط موهای نسبتا کوتاه مشکی صورت تپل و بانمک  درامدش هم خوبه اما تحصیلات انچنانی نداره اما کاسبه خانواده دوست و مهربون

ن ل حرفای بنیامین اهمیت نده سام هم بهت علاقه داره اما دو دله

بنظرت اون چند تا کارو ک سام گفته امتحان کنم؟ برای اولین بارمه دودلم چیکار کنم ولی میگم ی شب هزارشب نمیشه ،