2789
عنوان

اسپرم ضعیف

1160 بازدید | 39 پست

سلام خانما خوبین ؟

برای اسپرم ضعیف همسرتون چیکار کردین که خوب شد ؟ من برای بارداری اقدام کردم و آزمایش شکست اسپرم داد همسرم و مشخص شد تعداد اسپرم سالمش کمه و ضعیف هستن. 

ممنون میشم اگه مشکلی مشابه ما داشتین راهنمایی کنین 🙏

یا رب نظر تو برنگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرکز ناباروری دقیقه . اصلا آزمایشگاه‌هها قابل قبول نیستن.

قرص فرتیل ای گرونه و عالیه . قرص کو کیوتن قرمز (برای سلامت تخمک و اسپرم ). ویتامین ای  و سی. الکارنیتین 

فولیک اسید . موز . چایی با هل یا دارچین یا زنجبیل 

و خرما و عسل و چهار مغز 

شوهرم با اینا خوب شد 

خدای من خدای معجزه هاست . 

چیش ضعیفه؟سرعت حرکت مرفولوژی تعداد 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با سلام بعد از ۸ سال معطلی آخر رفتیم تهران مرکز ناباروری امید با یک آزمایش اسپرم به من گفتند ۹۶ درصد اسپرم های همسرم هم ناسالم هست هم شکل درستی ندارند و هم تحرک ندارند اصلا و دکتر گفت باید ای وی اف کنید ما هم رفتیم مراحلش رو و خداروشکر فعلا باردار هستم تا خدا بخواد و برامون بمونه انشالله چون این بارداری سوم من هست اما بچه ندارم هنوز 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

آی یو آی.

اسپرم هست ولی خسته ست

میری آی یو آی اسپرم های شوهرتو الک میکنن درشت سرحال باحال خوشگل هاشو جدا میکنن با سرنگ میفرستن سر وقت فولیکول ها.

جدا از شوخی منم همین مشکل رو داشتم دکتر گفت آی یو آی

منم همسرم ضعیف شد. رویان پیشنهاد آی وی اف داد اما متاسفانه جواب منفی شد. دکتر رویان گفت سه ماه به بدن استراحت بده بعد مجدد بیا. توی این سه ماه فرصت، همسرم دچار کرونا شد و چند روز بعدش منم کرونا گرفتم. تو این مدت خیلی داروهای مکمل و ویتامین مصرف میکرد. انواع ویتامین ها.. تقریبا سه هفته ویتامین مصرف کردیم. ماه دوم استراحت بود که من متوجه شدم به طور طبیعی باردار شدم. فکر میکنم تاثیر اون ویتامین ها بود