2777
2789
عنوان

انتقال پول با موبایل به شماره شبا

3104 بازدید | 13 پست

سلام 

میشه اینکارو کرد؟ با گوشی و اپ های انتقال پول میشه از کارت به شماره شبا واریز داشت؟

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله میشه ساتنا و پایا داره

کف مبلغ منتقله تو هردو بالاست 

اپلیکیشنی رو میشناسی که بااون انجام بدم؟ 

بارون..مه..خاک خیس خورده..درخت..شمال..مصاحبت با آدمهای خوب..نوشتن..من از اینها لذت می‌برم. من ،خالی از عاطفه و خشم، خالی از خویشی و غربت، گیج و مبهوت ، بین بودن و نبودن.. نور تو بودی، کی منو از تو جدا کرد؟..
بستگی به بانکت داره همه بانکها میشه

عهههه چقد خوب 

بطور خلاصه میگی ک چیکار کنم؟ 

عهههه چقد خوب بطور خلاصه میگی ک چیکار کنم؟

شما باید بری بانک بگی رمز و کاربری بهت بده اپلیکشن مخصوص بانکت رو دانلود میکنی و خیلی راحت انتقال کارت داره شارژ داره صورتحساب داره فقط باید اول بری بانکی که حساب داری

عزیزم بیشتر از 200 میلیون پولت؟

نه نه 

کف ش رو میگم 

تو یه سایتی نوشته بود حداقل مبلغ انتقال ۵۰ میل هس بااین روش

نه نه کف ش رو میگم تو یه سایتی نوشته بود حداقل مبلغ انتقال ۵۰ میل هس بااین روش

عزیزم هزار تومنم میتونی انتقال بدی ولی مبالغ بالا ی گزینه داره تو همراه بانک مثل ساتنا و پایا که برای مبالغ بالاتر