من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
الان زنگ زدم به هتل گفت خیالتون راحت باشه ولی خیالم راحت نیست هنوز 🥹🥹🥹
من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....
منم یکجا خوندم که ساس از هتل پنج ستاره خارج از ایران گرفته ساس مشخصه
اره منم دیدم توی ترکیه
میگن از اروپا وارد ترکیه شده ایرانی هام که همش ترکیه هستن میارن ایران دیگه
ماداشتیم با بدبختی ریشه کن شدن بعضی وسایل رو هم انداختیم دور هنوزم میترسم بیان همش چک میکنیم
از کجا اومده بود تو خونتون ؟
الان زنگ زدم به هتل گفت خیالتون راحت باشه ولی خیالم راحت نیست هنوز 🥹🥹🥹
ما یکی از فامیلامون دارن تو خونشون من که کلا نمیرم خونش ولی جدیدا زیاد میره خونه بابام منم از ترسم میرم خونه بابام برمیگردم سریع لباسامون میریزم لباسشویی