2777
2789
عزیزم😂دست بابات درد نکنه...همین پیشی چشم چپ هم سرماخورده بود حال نداشت داشت میمرد بهش ویتامین گربه ...

آخی 😂😂چه بامزه پس معلومه خیلی دوسش داریا ،دست گلت درد نکنه عزیزم 😘😘خوش به حالش که پیداش کردی

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها پس خطر رفع شد😂

آره 😂 تو خونه ما اگری گربه نر دنبال گربه ماده کنه نمیذاریم چون معمولا ماده ها فرار میکنن و‌راضی نیستن ،واسه همین بیشترشون ماده هستن ،فمینیست واقعی رو اجرا کردیم 

آخی 😂😂چه بامزه پس معلومه خیلی دوسش داریا ،دست گلت درد نکنه عزیزم 😘😘خوش به حالش که پیداش کردی

مرسی عزیزم🥰...اره خیلی دوسش دارم😂مامانم میگه به قیافه نیست که به شانسه😂این پیشی ۲تا خواهر داره اونا خیلی خوشگلن ولی من همین پیشی چشم چپ خودمو بیشتر دوست دارم 😂

ما تو خونه به این میگیم جوجوی بابا 😂😂بابام بزرگش کرده

اذیت نمیکنه؟ 

ما با بچه ها چند روزی اومدیم لواسون یه خونه ی ویلایی هستیم که صاحب قبلیش گربه ای رو عادتش داده به اینجا و خیلی سروصدا میکنه بهش غذا میدم اروم میشه ولی فقط در حد دو سه دقیقه 

به در چنگ میزنه که باز کنم در رو یا اینکه سروصدا میکنه

نصف شب سر صبح عصر 

خواب نداریم از دستش 

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

مرسی عزیزم🥰...اره خیلی دوسش دارم😂مامانم میگه به قیافه نیست که به شانسه😂این پیشی ۲تا خواهر داره او ...

اوخی 😂😂آره واقعا به قبافه نیست اینجا معنی پیدا میکنه ،خوش شانسه

اذیت نمیکنه؟ ما با بچه ها چند روزی اومدیم لواسون یه خونه ی ویلایی هستیم که صاحب قبلیش گربه ای رو عاد ...

نه اینا قشنگ زبون انسان رو میفهمن ،بهش میگیم برووو امروز چیزی نداریم دیگه نمیاد جلوی در ،اونارو صاحب قبلش پررو کرده بوده که چنگ میزده 😄اینا موقع ناهار و شام میان معمولا 

نه اینا قشنگ زبون انسان رو میفهمن ،بهش میگیم برووو امروز چیزی نداریم دیگه نمیاد جلوی در ،اونارو صاحب ...

چقدر خوب این زبون نفهمه و دوست داره بیاد تو خونه 

یبارم آوردمش ولی خیلی اذیت کرد

الانم زخمی شده فعلا

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

چقدر خوب این زبون نفهمه و دوست داره بیاد تو خونه یبارم آوردمش ولی خیلی اذیت کردالانم زخمی شده فعلا

نه تو خونه سخته ،همه جا میشه پر از موی گربه ،همون حیاط خوبه ،چرا زخمی!؟