2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۳تا دارم ..مامانشون تو حیاطمون زایمان کرده ..یکیشون چشاش چپه طفلی🤣

اوخی 😂 گربه ها از ناحیه چشم حساسن ،مادرشون باید موقع زایمان حسابی لیس بزنه که عفونت نکنه ،اینو زیاد لیس زده پس 😂😂

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اوخی 😂 گربه ها از ناحیه چشم حساسن ،مادرشون باید موقع زایمان حسابی لیس بزنه که عفونت نکنه ،اینو زیاد ...

😂😂😂ولی انقددددر بانمکه ...با آدم ارتباط برقرار میکنه ..اون یکی ها میترسن این نه...صداش میکنی برو بدو میاد پیشت

مواظب گربه هاتون باشید ❤️❤️اونا پر از حس خوبن و واقعا من عاشق گربهام🥹وجودشون دقیقا مثل ی رفیقه موندگاره آدم تا از دستش نده نمیفهمه ک چ موجود با ارزشی رو کنارش داشته 🥲

😂😂😂ولی انقددددر بانمکه ...با آدم ارتباط برقرار میکنه ..اون یکی ها میترسن این نه...صداش میکنی برو ...

این دیگه ترسی نداره ،میگه من چیزی از دست دادن ندارم 😂😂 یکی از گربه های ما یه چشم نداره ،کاملا تخلیه ست ولی سالی دقیقا ده تا زایمان میکنه که کمک به سزایی کرده باشه تو افزایش جمعیت ،اگر شناسنامه داشت براش برای ایران خودرو اقدام میکردم 😂😂

مواظب گربه هاتون باشید ❤️❤️اونا پر از حس خوبن و واقعا من عاشق گربهام🥹وجودشون دقیقا مثل ی رفیقه موند ...

من کلا ازحیوونامیترسم ولی گربه رودوست دارم خانواده نمیزارن

بگیرم میگن سخته نگهداریش خودمم میترسم بمیره یوقت🥹

مواظب گربه هاتون باشید ❤️❤️اونا پر از حس خوبن و واقعا من عاشق گربهام🥹وجودشون دقیقا مثل ی رفیقه موند ...

ای جان عزیزم❤️ ما که خانوادگی مراقبشونیم ،ولی واقعا همینه ،هروقت حالم خیلی بده ،میرم ناز میکنم ،دنیا رو یادم‌میره

چرا نداریش الان ؟

دو س روز گم شد و بعد اطراف خونمون دیدم ک مرده🥲یکی بد دنبالش کرده بود و با سنگ زده بودش لای ی درز دیوار افتاده بود

امیدوارم هرکسی ک این کارو کرده بود ذره ذره تاوان بده برای من خیلیییی سخت بوده و هست اون دوران رو ب سختی گذروندم چون ب وجودشون عادت کرده بودم الان دوتا دیگه دارم چون حیاط ویلاییه تو حیاطن و زیاد بهم عادت ندارن با اینکه سه تاشونو باهم بزرگ کردم ولی این یچیز دیگه بود 

از قیافش مهربونی میریزه😂

نه خداییش 😂😂 تنها چیزی که از قیافش نمیشه برداشت کرد مهربونیه ،من میتونم حدالقل دو سه تا فحش لحظه ای از اون عکسش بکشم بیرون