2777
2789
عنوان

کی یادشه زمانی که پراید 4 میلیون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 102 پست
وای یادمه مثلا یکی میرفت ی ماشین خوب میخرید همه به به چه چه میکردن ک رفتهه صد میلیوووون داده ماشین خ ...

دقیقا

میگفتیم چقدر پولداره

الان پراید فکر کنم ۳۰۰ باشه

همچنان امیدوار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پراید که هیچی یه زمون پژو پارس ۲۰ تومن بود شوهرم میگه سال ۹۷ حساب کرده بودم اخر سال میتونم پارس بخرم 😂😂😂 میگه تا پولم جمع شد پارس گرون شد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

شاید قبلا هم همینطوری بوده ماها سنمون قد نمیده

نه نبود

بابام میگه اون موقع واقعا ارزون بود با پول یکسال کار کردن میشد ماشین گرفت راحت یا زمین گرفت کارای خونه سازی رو شروع کرد الان به خاطر گرونی و تورم یکسالم کار کنیم قیمت خونه اخر سال میره بالاتر

همچنان امیدوار

وای یادمه مثلا یکی میرفت ی ماشین خوب میخرید همه به به چه چه میکردن ک رفتهه صد میلیوووون داده ماشین خ ...

شوهر من سال ۹۵ با ۶۰ تومن سوزوکی خرید چقدر تو چشم بود اون سالها میگفت اووووه ۶۰ تومن داده ماشین 

خونه ویلایی متراژ بزرگ ۳۰۰ تومن بود 

تو چه دوره ای بودیم ای خدا

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پراید که هیچی یه زمون پژو پارس ۲۰ تومن بود شوهرم میگه سال ۹۷ حساب کرده بودم اخر سال میتونم پارس بخرم ...

از یه جایی به بعد پول جمع کردن بی فایده شد چون همه چی گرون تر میشد

زرنگا دلار و سکه میخریدن

من اون موقع سنم کم بود انگار زرنگ تر بودم میخواستم سهام عدالتم رو بفروشم دلار بخرم ولی بابام نذاشت سنیم نداشتم

همچنان امیدوار

شوهر من سال ۹۵ با ۶۰ تومن سوزوکی خرید چقدر تو چشم بود اون سالها میگفت اووووه ۶۰ تومن داده ماشین خونه ...

اره بخدا اون وقتا اگ کسی انقد پول و سرمایه داشت میگفتن طرف پولداره

الان واقعا سخت شده🫠

نه نبودبابام میگه اون موقع واقعا ارزون بود با پول یکسال کار کردن میشد ماشین گرفت راحت یا زمین گرفت ک ...

الان روز به روز که هیچی هر لحظه میره بالا

شاید تورم انقدر نبوده ولی روال گرونی سرجاش بوده. از اول انقلاب که بخوایم حساب کنیم دلار با ۷ تا تک تومنی شروع شده و الان این قیمتشه

اره 88 اینا بود چون ما تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم یه وام 5 تومنی برا پدرشوهرم جور کرد یه پراید در حد خرید

خودمونم یک میلیون و خورده ای جمع کردیم هاچ بک کره ای ده سال کارکرده خریدیم😅😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

2790
2778
2791
2779
2792