2777
2789
عنوان

کی یادشه زمانی که پراید 4 میلیون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون که همین تازگیا بود زمان کرونا

جان!! زمان کرونا کی گونی برنج 45هزار بود؟؟

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

اون موقع من خیلی بچه بودم من یادمه بابام یه پراید خرید ۱۱ تومن بعد ۱۰ تومن گذاشت رو پراید فروخت سمند ال ایکس خرید و از اون موقع سمندو داره😂 خیلی دوسش داره یبار داداشم زد داغونش کرد گذاشت تعمیر 

زنگ زدم گفتم بابا بیا خونه ما گفت نمیام گفتم چرا گفت هیچی نیست باهاش بیام 

گفتم خب تاکسی بگیر گفت حوصله ندارم 

اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی  💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه

اوایل ۹۹ ما گرفتیم ۷۰۰ آخرین سری مونتاژو خانم شما سلیقه ماشینتون چقدر شبیه ماست😄😅

ای جان خدا حفظتون کنه😘🫶

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ای جان خدا حفظتون کنه😘🫶

هعی امضات.. جاش خالیه تو این تاپیک..

روزگار حرومت باشه جوونیم...

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ی زمانی سمند۳۵بود پراید۷ پژو۱۸ خونه مسکن مهر۱۵ت بودی زمانی طلاگرمی۷۰هزاربود

اخی یادمه نوروز نود و هفت بعد چند سال که کلا رو ۹۷ هزار بود گرمی ۱۴۰ شد مردم چقدر ذوق داشتن میرفتن طلاهاشون می‌فروختند میگفتن ارزون میشه 

ارزون نشد هیچ همون سال یهو وحشتناک بالا کشید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

هعی امضات.. جاش خالیه تو این تاپیک..روزگار حرومت باشه جوونیم...

😔🖤

من94عروسی کردم مادرشوهرم ی کیسه برنج میخرید70 هزار هی میگفت گرونه😐 شوهرم3 تا مرغ بزرگ میخرید 50 تومن میشد  یبار خریدای ی ماهمونو نوشتیم خرجمون شد400 تومن الان راحت روزی400 خرج میکنیم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
2790
2778
2791
2779
2792