2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که با دخترای دیگه اس یعنی ثبات شخصیت نداره و تنوع طلبه . پس بهتره که فراموشش کرد

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

این که با دخترای دیگه اس یعنی ثبات شخصیت نداره و تنوع طلبه . پس بهتره که فراموشش کرد

در کنار دختر دیگه تصورش میکنم حالم بد میشه..

چون خیلی بیش از حد مهربونه ولی خب من واقعا خیلی مسخره ام هیچکس منو نمیخواد 

در کنار دختر دیگه تصورش میکنم حالم بد میشه..چون خیلی بیش از حد مهربونه ولی خب من واقعا خیلی مسخره ام ...

چرا همچین فکری راجع به خودتون میکنین؟

اینو بدونین اگر خودتون برای خودتون ارزش قائل نشین و خودتون رو دوست نداشته باشین هیچ کس این کارو براتون انجام نمیده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دیگه آخه خیلی قیافمو هیکلم خنده داره

عزیزم اگر اضافه وزن دارید سعی کنین ورزش کنین ، برید باشگاه ، رژیم بگیرین تا وزنتون برگرده . اگر لاغر هستین برید پیش متخصص تغذیه تا حجم بگیره بدنتون . قیافتون هم باز میتونین آرایش کنین ، رژ لب داشته باشین ، به صورتتون حتما ضد آفتاب بزنین . اگر جوش داره صورتتون میتونین کرم استفاده کنین .