2777
2789
عنوان

ی خواستگار داشتم الان پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر این جواب دادم ک بعدا زنگ یا پیام ندهاصلا ارتباط نداشتیم نمیدونم یهو چرا پیام داد

احتیاج به نصیحت نبود همونکه بلاک کنی،کافیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
موقع خداحافظی کنجکاویت برا چی بوده؟اصلا دلیلی نداشته جواب بدینصیحتم که کردیباز خوبه همسرم ناراحت میش ...

کنجکاوی نکردم برا نصیحتم گفتم الان ازدواج کردی براچی پیام میدی ب بقیه 

زنت ناراحت میشه برو پی کارت

کاش جواب نمیدادی اصلااین ادماکارشون ازنصیحت گذشته فردابازپیام میده دوروزبعدش زنگ میزنه کاری ب شماندارم کلی میگم زن جماعتم زودگول میخورع حواستوجم کن هیچی ارزشش بالاتراز،زندگی ک داری نیس

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من باشم ترجیح میدم جواب ندم ! ببخشیدا ولی ارتباطات با همین روش ها کم کم به مرور زمان شروع میشن ! اول طرف چند تا پیام میده به بهانه حلالیت چند روز بعدش تک میزنه چند. وز بعدش صحبت و حال و احوال ساده و از روی اشنایی و ...... برو تا اخرش ! 

اصلا شوهرم بفهمه خیلی اذیتم میکنه هی میخواد بگع خطتو عوض کنشماره طرفو بدهادرس بده

طرف دنبال زیر آبی رفتن بوده احتمالن .میخاسته اگه پایه بودی باهم رفاقت چتی داشته باشی از کجا معلوم شاید ب دخترهای دیکه هم خاستگاری شون رفته پیام بده 

میگم این خاستگار شغلش کارمند نبوده ؟

کاش جواب نمیدادی اصلااین ادماکارشون ازنصیحت گذشته فردابازپیام میده دوروزبعدش زنگ میزنه کاری ب شماندا ...

خیلی چندشم شد

همچی تو زندگیش داره کمبودی نداره خودش معلم زنش معلم

واقعا ادمای سختگیری ام هستن حتما دختره خیلی خانومه

باز نمیدونم چ مرگشه 

کنجکاوی نکردم برا نصیحتم گفتم الان ازدواج کردی براچی پیام میدی ب بقیه زنت ناراحت میشه برو پی کارت

همینکه پرسیدی حلالیت واسه چیت بود،کنجکاوی کردنه دیگه.سر حرف زدن باز میشه.

نصیحت هم نیاز نبوده شما بکنی گل،خودشون این چیزا رو میدونن،پس وقتی طرف پیام میده یعنی کرم داره،مواظب باش .

شمارشو بلاک و تمام

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎