2777
2789
عنوان

من از افسردگی نجات پیداکردم

184 بازدید | 18 پست

دوستام بهم خنجر زدن.همشون دست ب یکی کردن 

سال دوازدهم بودم

یکماه مونده به امتحانات نهایی مجبور به ترک تحصیل شدم انقدر اذیتم‌کردن

که یبار از سر پشت بوم مدرسه میخاستم خودمو پرت کنم.

الان من موندم و دوسال از دوازدهمم‌گذشته و واحد های پاس نشده!

باید برم پاس کنم 

باید ادامه بدم

ولی خدایی که اونارو ببخشه

خدای من‌نیست:(

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو میتونی دختر

مطمئنم تو دختر موفقی میشی

مطمئنم یه روزی آوازه ی موفقیتت گوش دشمنات رو پر میکنه 

مطمئنم تو هر کسی رو که جلوت وایسه رو کنار میزنی

تو یه دختر منحصر به فردی

چرا مگه چکارشون کردی

هیچی. وقتی حالشون بد بود بودم

وقت خودکشی کردنشون اونی ک مراقبشون بود من بودم

همیشه و همجا کنارشون بودم تا زخماشون خوب شه.وقتی خوب شدن. نشستن کنارهم من شدم ادم بده

داری از منی که بی نهایت نسبت به حرف آدما حساس بودم و افسردگی می گرفتم حتی، داری از کسی مثل من بعد این همه سال زندگی که الان ۳۳ سالمه می‌شنوی من آینده ی تو ام هرگز تاکید می کنم هرگز به کسی اجازه نده با رفتار و حرفای بی ربطو از روی حسادتش واسه آینده ی تو تعیین تکلیف کنه باید بی اهمیت و بی خیال باشی تا به آزارهای اونا خوراک ندی که اونا پیروز بشن اعتماد بنفست رو ببر بالا حتی اگر نیازه برو پیش روانشناس تا کمکت کنه اعتماد بنفست بالا بره ولی به حرف آدمای حسود و مریض اصلا اهمیت نذار اتفاقا جلوی اینجور آدما باید پرو باشی و بهشون اهمیت ندی تو تعیین می‌کنی کی و چقدر بهت صدمه بزنه نه اونا. الانم برو درست رو بخون هر کی هم حرفی زد محل نذار برای خودت که بارزش ترین خودتی وقت بذار تا میتونی با هر کسی هم دوست نشو همه دوست آدم نیستن 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
داری از منی که بی نهایت نسبت به حرف آدما حساس بودم و افسردگی می گرفتم حتی، داری از کسی مثل من بعد ای ...

یه ادمایی هستن مثل شما

که بهم ثابت میکنن دنیا هنوزم اونقدر بد نشده. هنوزم هستن فرشته هایی که قلب مهربونی دارن.

عازم کربلا هستم. حتماحتماحتما براتون دعا میکنم

که هرچی ازخدا میخاید بهتون بده