_shrreyhan مدیر استارتر عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1652 عنوان تعبیر خواب 53 بازدید | 7 پست خواب دیدم دوتا بچه دوقلو که خیلی زیاد انگشت داشتن امدن پیشم همش میگفتن خاله گشنمونه چیزی داری بهمون بدی من از دیدن انگشتای زیادشون وحشت کرده بودم و همش فرار میکردم تا بهم دست نزننکسی تعبیرشو میدونه.؟ تعبیر خواب بلده کسی؟ 1403/08/01 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبیما20 عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 9 سلام بچه ها من سرصبح خاب دیدم شوهرم برام انگشتر طلاگرفته خودشم دستم کرد اینو کسی میتونه تعبیرش کنه
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 سلام بچه ها من سرصبح خاب دیدم شوهرم برام انگشتر طلاگرفته خودشم دستم کرد اینو کسی میتونه تعبیرش کنه بچه هست صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 بچه ها اگه دختر بودن محبت دنبالت میاد و تو ازش فرار میکنی اگه پسر بودن از صداقت داشتن فرار میکنی انگشت زیادو نمیدونم صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
مبیما20 عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 9 من سه سال ازدواج کردم بچه دار نشدم مطمعنین تعبیرش بچه اس خوشحال باشم ینی
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 من سه سال ازدواج کردم بچه دار نشدم مطمعنین تعبیرش بچه اس خوشحال باشم ینی عزیزم برا ما این جوری تعبیر شده کلا طلا بچه هستانگشتر پسر . گوشواره دختر .زن داداشم گفت خواب دیدم دوتا النگو داشتم شکست بعدش دوتا بچه ازش سقط شد . خودم قبل بچه خواهرم انگشتر دیدم براش انشالا که همین باشه . اگه بود تکم کن بهم بگو خوشحال میشم 🥰 صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀