خوب نیست کیک و شیرینی پزی چون نهایت سر هر کار ۳۰.۴۰تومان سود داره و متریال بسیار بسیااار گرون
میتونی با کمک ارایی یاد بگیری و وسیله هاشو اجاره بدی اونجور خیلی سود داره
روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍. خدا من نمیدونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن میدونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا. ۲۳مهر۱۴۰۳
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والاا عزیزم اول اینکه درود برتو که بفکر کارو درامد هستی که این موضوع نشان از رشد عقلی واجتماعی واقتصادی شماست دوم اینکه میتونی ادمین پیج اینستاگرام بشی یا پیجاییو پیدا کنی که فقط یکیو می خوان جواب دایرکتاشونو بده حقوقای خوبی میدن ده تومن یا 15 تومن هم تو خونه ای هم اینکه بالاسر بچه هاتی ولی خب باید مدیریت زمانت باید قوی باشه بتونی شرایط بچه ها وخونه وهمسرتو هندل کنی یااینکه میتونی بری این سبزی فروشا که پاک کرده میفروشن بری باهاشون صحبت کنی که سبزی ازشون بگیری برای مشتریا پاک کنی وبشوری وبهشون تحویل بدی فعلاا قدم بزرگ بدون اشنا ومعرف نمیشه برداشت من خودم اولین کارم همین سبزی شستن بود بع بازاریابی اینترنتی که دخترمو هم اوردم تو اینکار والان هم که تو شرکتم ولی تو فکرش باش حتماا ...درامد برای خانومهای خانه دارمون از واجباته پول شوهر هرچی باشه مال شوهر حساب میشه عزیزم موفق باشی.