2789
عنوان

کار کردن

139 بازدید | 2 پست

بچه ها من اگه بدون اجازه ی پدر برم سر کار، چه مشکلاتی ممکنه برام ایجاد بشه؟ گرچه میدونما... همه ی چیزایی که اون خریده از جمله همین گوشی و کامپیوتر و ... که بیشتر از نفقه ست رو ممکنه ازم بگیره. داد و بیداد کنه و شاکی بشه چرا بهم نگفتین و ضرب و شتم و ...

ولی من به پول کار کردن برای ادامه تحصیل نیاز دارم وقتی خودش حمایت نمیکنه

وگرنه باید تن بدم به خواسته هاشون و این سخت ترین کاره

چیزی که برام بیشترین زور و داره و اونا میخوان و همه ی این بلاها رو به اون خاطر سرم میارن، عوض شدنم از نظر کلامی و رفتاری و اعتقادیه... من الان هرکاری انجام بدم از رو زور بی پولیه

مامانم میگه باید بریم پیش کسی که شبهات ازش میپرسن، شک هات رو بپرسی؛ میدونم خواسته ی اصلیش اینه که الا و بلا برگرد هی هرروز نماز بخون و اعتقاد به چیزایی که به نظرت اشتباهن داشته باش که ما هم اینقدر زجرت ندیم :)

خسته شدم از دستشون

ببین عزیزم شاید نتونم خیلی درست راهنمایی کنم اما نظر شخصیم اینه ،من اگر جای شما بودم قطعا با خانوادم تا زمانی که تو خونه اونا هستم و از لحاظ مالی وابسته ام سر مخالفت برنمیداشتم و اعتقاداتم رو برای خودم نگه می‌داشتم و حفظ ظاهر میکردم تا هم اعصابم راحت تر باشه هم به خواسته هام می‌رسیدم، بعد که مستقل میشدم حالا بواسطه ازدواج یا ... زندگی خودم رو داشتم و دیگه لازم نبود به کسی جواب پس بدم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
ببین عزیزم شاید نتونم خیلی درست راهنمایی کنم اما نظر شخصیم اینه ،من اگر جای شما بودم قطعا با خانوادم ...

آره؛ فقط تظاهر سخته وقتی به یقین میدونم دوست ندارم این مسیر رو تو زندگی برم

مجبورم برم، به خاطر کارایی که میکنن و مطمئن هم نیستم خوب بتونم باشم

یکی دو تا مسئله هم نیست دین هزارتا باید نباید داره، من مثلا با دوست پسر حداقل دورادور داشتن و ... هیییچ مشکلی ندارم و اصلا لازمه ی انتخاب درست به نظر من نوعی همینه که خودت انتخاب کنی، یا مثلا اگه چهارجا هم حرف فراتر از عادی زدم به نظرم لازمه ی ارتباط بوده، ولی اونا تو دهه ی ۵۰ ان

ون مثلا حجاب به نظرم نابرابری علیه زنه نظر اونا برعکسه

فکر کن یه شبه بخوای چیزی باشی که به نظرت درست نیست و تا الان مقاومت کردی مجبور نشی

خب سخته خودآزاری کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: