2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

2496 بازدید | 94 پست

بچها بخدا تعریف از خود نباشه من خیلی مهربون و دلسوزم

هیچوقت نشده کسی از دستم ناراحت شه .باهمه ی جوریم .و هیچوقت اگ کسی بم بدی کردو بدل نگرفتم.

تنا بچها نمیدونم چرا هرچقدر ک میخوام بدی های مادرشوهرمو نادیده بگیرم نمیشه .یاد کاراش ک میوفتم قلبم درد میگیره سردرد شدید میگیرم.الکی گریم می‌گیره. و همش زمزمه میکنم با خودم ک هرگز حلالت نمیکنم.بچها میترسم ک سکته کنم ت خواب بخدا..خیلی بدی هاش بدن خیلی .هیچوقت توسط کسی انقد آزرده نشدم انقد دلم نشکسته انقد افسرده نشدم ..بچها نگید بهش فک نکن ک نمیشه بقران.اصلا نمیشه همش کاراش تو ذهنمه.چیکار کنم انقد اذیت نشم 

مادر شوهر مامانمم انقدر مامانم و تو دنیا عذاب داده که نگو 

اونموقع هم مامانم حامی نداشته

الان همون پیرزن می‌ترسه به مامانم چیزی بگه می‌ترسه دهن وا کنه جرش بدیم😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نسبت به شخص دیگه ای اینطوریم میفهممت منم از شدت ناراحتی گاهی به خودم میلرزم راهکاری پیدا کردی به ...

😔بخدا روزی ک عروسی کردم با کارای اون بدترین مریضیای دنیا بارم شد.خداروشکر ک همسرم همیشه پشتمه وگرنه ی بلایی سر خودم میوردم

منم توسط آدمهایی دلم شکسته که یه روز فکر میکردم اگه همه دنیا ولم کنن چون اونها با منن هرگز مزه تنهایی رو نمچشمت

ولی بعد از ظلمی که درحق منو عزیزانم کردن ۳ سال تمام عذاب کشیدم انقدر که قلبم درد گرفت و چندین بار راهی بیمارستان شدم

العان فراموش نکردم ولی آرامش دارم چون دیگه منم دوسشون ندارم تو زندگی حذفشون کردم هنوزم باهاشون در ارتباطم ولی خیلی کمرنگ دیگه به عنوان عزیز بهشون نگاه نمیکنم اونها برام فقط یه فامیلن

شماهم هر روز به خودت بگو همه آدمهای دنیا خوب نیستن

قرار نیست همشون منو دوست داشته باشن

انقدر بگو تا قبول کنی بعد اون شخص خود به خود از ذهنت حذف میشه

برای بدی هاشون هم بسپار به خدا و پیشو نگیر  و یادت باشه خدا خودش جوابشو میده شاید دیر ولی جوابشو میده

اجی گفتم ک بخدا من خودم با همه چیز کنار میام .و بد کسی رو ب دل نمیگیرم...اما این کارا فرق میکنه هرچی میگم ن ول کن عیب نداره حالم بدتر بد میشه ...مثلا ی نمونه کارش اینکه بچم ب دنیا اومد شیر نداشتم رفتم دکتر ی لیست غذا بهم داد گفت اینارو درست کن بخور شیرت زیاد میشه .شوهرم رفت سر کار .تا میومدم غذا درست کردم اونم با اینکه تازه زایمان کرده بودم مثلا از فریز مرغ در میکردم بزور ازم می‌گرفت ک ن نباید مرغ بزاری گوشت در میوردم میگفت اینم ن .ماکارانی میخواستم بزارم میگفت ن ..بقران اصن نمی‌گفت خدایا این دختر تازه زایمان کرده گناه داره باید غذا خوب بخوره یا طبق لیست دکتر غذا بپزه .منو نمیزاشت و گرسنه با امید صبحانه ای ک ساعت۸صبح خوردیم نگهم می‌داشت تا ۶ غروب ک شوهرم بیاد ..بعد دقیقا همین ک شوهرم میومد جلو چش خودم ب شوهرم میگف واای پسرم زنت جرا اینجوریه تقصیر خودشه ک شیر نداره .اصن غذا نمیخوره چیزیم درست نمیکنه ک بخوره .و خیلی حرفای دیگه

همه ی آدما مثل هم نیستن؛ شما خوبی ولی کسی تضمین نکرده مادرشوهرت خوب باشه؛ اون داره ذات خودش رو نشون میده. تنها راه اینه که بپذیری.... که اخلاقش اینه .و رفت و آمدت رو کم کن. اگه بتونی با احترام و لبخند جوابش رو بدی که دیگه عالیه

منم توسط آدمهایی دلم شکسته که یه روز فکر میکردم اگه همه دنیا ولم کنن چون اونها با منن هرگز مزه تنهای ...

شما درست میگی .درکت میکنم .اما اون کسی نیست ک من بخوام حذفش کنم .همیشه هستش .باورت میشه بخدا الان حالم بد شده دارم ازش میگم قلبم داره تند میزنه .انگار دارم خفه میشم..با مادرم چند روز اومد خونم..باورت میشه بقران نذاشت احترام ب مادرم بزارم نذاشت ازش پذیرایی کنم نذاشت ی غدای خوب درست کنم..بعدش دوباره خودش و پسرش اومدن دستور میداد ک چی درست کن چی درست نکن.ما چی دوس داریم چی دوست ندارم

اجی گفتم ک بخدا من خودم با همه چیز کنار میام .و بد کسی رو ب دل نمیگیرم...اما این کارا فرق میکنه هرچی ...

اللهی همه ی مادر شوهرا و خواهرشوهرای بد و دعوا درست کن درده بی درمون بگیرن همشون واگذار به خدا به حضرت ابوالفضل (ع)

😔بخدا روزی ک عروسی کردم با کارای اون بدترین مریضیای دنیا بارم شد.خداروشکر ک همسرم همیشه پشتمه وگرنه ...

من هنوز که هنوزه میخوام پامو بذارم تو‌ خونشون پاهام میلرزه از ترس 

از بی پروا بودنشون

از راحت قضاوت کردنشون