2777
2789
شمارشو بده من بهش بگم تو منتظرشی

🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

خودش میدونه حتی خودش فهمید یکی از خواستگارانم بخاطرش رد کردم خدا کمکم کن خدا کجایی خدا من دارم میمرم خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واسه کسی که بهت اهمیت نمیدی خودتو هلاک میکنی

یکم عزت نفس داشته باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا واسه کسی که بهت اهمیت نمیدی خودتو هلاک میکنییکم عزت نفس داشته باش

دوستش دارم 😭 

🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

خودش میدونه حتی خودش فهمید یکی از خواستگارانم بخاطرش رد کردم خدا کمکم کن خدا کجایی خدا من دارم میمرم 

کات کرده بودید یا چی ؟

نه فقز بهش به طریقی فهموندم دوستش دارم خودش میدونه نمیدونم چرا نمیا حتی جلو خودش یه خواستگاری رد کردم بهش فهموندم اونو میخوام اگه نشه مرگم از خدا میخوام

دوستش دارم 😭 🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭خودش میدونه حتی خودش فهمید یکی از خواستگارانم بخاطرش رد کردم خدا کمک ...

...امان از وقتی که دل به عقل حکم کنه  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خدا به دلت آرامش بده ...بهترین راه اینکه هم حالا خوب شع هم هر چی صلاحته بشه بسپرس به خدا ...

آدم مذهبی اصلا نیستنم...ولی هر موقع حالم اینحوری میشه زیارت عاشورا میخونم ...بنظرم زیارت عاشورا با صدای علی فانی رو گوش کن همین الان خیلی خیلی به دلت آرامش میده 

2790
2778
2791
2779
2792