کاش پسر بودم و میتونستم خودم طرفمو برای ازدواج انتخاب کنم بااینکه ظاهرم خوبه ولی شاغل نیستم تااین سن ۳۲ سالگی خواستگار از نزدیک ندیدم و مادرم میگه خاستگار باید خودش بیاد اما برای داداشم به همه سپرده تا زن بهش معرفی کنن اونم سختگیره تاحالا صدتا دختر دیده پسند نکرده
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
خب پسرا رو باید واسشون پیدا کرد واسه ما که نمیتونن پیدا کنن بهش فکر نکن ایشالله یه بخت خوب گیرت میاد ...
واس دخترا هم میتونن بسپارن به آدمای دلسوز که معرفی بشه بهشون الان به کل فامیل واس داداشم سپرده تا دختر معرفی کنن واقعا خوشبحالشه یه مدت باهاشون لاس میزنه میره سراغ نفر بعد ...دعای من گیرا نیست ولی انشالا همه دخترایی مثل ما مشکلشون حل شه
برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله