2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم اگه مریض نبود...💔💔

انشالله هرچی زودتر خوب شن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

چه بیماری داره؟

سیروز کبد

کلیه های دیالیزی

قند فشار چربی پروستات

همه دردارو با هم داره

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

لطفا اگه کسی استخاره گرفت برا منم بگیره 

این مریضی شوهرم خوب میشه 

برا هیمشه از زندگیمون میره؟؟

خدا جواب دعا و نذر هامو داده با نه؟؟

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

حقیقتا شخص نهاما یه استخاره با قرآن دارم از آقای مکارم تو گوشیم تا حالا که برا ما درست بوده و راهنم ...

لطفا اگه امکانش هست برامن بگیرید

سیروز کبدکلیه های دیالیزیقند فشار چربی پروستاتهمه دردارو با هم داره

کدوم شهری؟ یه مراجعه به طب اسلامی شهرت بکن. تو گوگل بزنی نمایندگی طب اسلامی در فلان شهر میاره

کدوم شهری؟ یه مراجعه به طب اسلامی شهرت بکن. تو گوگل بزنی نمایندگی طب اسلامی در فلان شهر میاره

اره الانم داریم دارو استفاده میکنیم براش

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

باشه نیت کنید و سه تا صلوات بفرستید

کردم 

بیماری همسرم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم