2789
عنوان

لیزر و پریود😐💔

816 بازدید | 13 پست

من فردا نوبت لیزرمه. چاارساعت شیو کردم بعد حالا از شانس بدم بعدِ یک سااال امشب پریود شدم😐💔

خانما بنظرتون بیکینی و خط باسنو بزارم برا یه هفته دیگه

و مابقی رو فردا برم اشکالی نداره؟!

تو دوره پریود لیزر ممنوع نیس؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

زنگ بزن بپرس 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا بعد یک سال یا شوخی میکنی 😂کجاهاتو لیزر میکنی به غیر از بیکینی ؟

نه جدی میگم..

ساق دست. زیربغل. پا کامل

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بلهکاش میتونستم منطقشو بفهمم👩🏻‍🦯!

ببخش عزیزم اصلا حواسم نشد ک شاید مجرد باشی، اگ خونریزیت کم باش مثلا درحد لک نمیتون انجام بده؟ درحد لک باش اگ نگی بهشون انجام میدن،  فقط بگی وقتمه میخوام پریود شم، من یکی دوبار این کارو کردم

میتونی کل بدن به جز بیکینی رو لیزر کنی به تعویق نندازش

یه مرکز لیزر میشناسم تو اصفهان هم دستگاهشون محشر و به روزه هم اپراتورشون دقت کار بالایی داره بهداشت رو خیلی خوب رعایت می‌کنند و قیمتشونم به نسبت مراکز دیگه مناسب تر هست به دوستان اصفهانی پيشنهاد میکنم حتما این مرکز لیزر رو امتحان کنند.

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶